Menü
Hírek
 • 2023. 04. 21
  A valóban felelős vállalat
  A Grabarics Vállalatcsoport évről évre folyamatosan növekszik, ez a gyarapodás pedig arra ösztönzi a vezetőségünket, hogy gondosan kialakított eszköztárral vállaljanak felelősséget azokért, akiknek a vállalati sikereket köszönhetjük – vagyis a Grabarics Kft. csapatáért!
 • 2023. 04. 21
  Letették a Schneider Electric 16 milliárdos karbonsemleges okosgyárának alapkövét
  A Schneider Electric francia elektronikai vállalat 16 milliárd forintos beruházása nyomán a következő években 500 új munkahely jön létre Dunavecsén - jelentette be március 17-én Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
 • 2023. 04. 21
  Büszkék vagyunk Törzsgárdásainkra!
  A Grabarics Kft. számára kiemelten fontos a munkavállalói lojalitás. Csaknem két évtizede, a Grabarics Törzsgárda megalapításával egy olyan közösséget hoztunk létre, melynek tagjai hosszú évek óta hűséges munkavállalóink.
 • 2023. 03. 02
  A Grabarics Vasbeton Kft. közel 6 éve gyárt vasbeton szerkezeteket hevesi üzemében
  A GVB mára országszerte számtalan helyen letette a névjegyét, s innovatív megoldásaiknak köszönhetően sikerrel veszi fel a versenyt versenytársaival is. Megrendelői között a legnagyobb hazai és külföldi cégek sorakoznak, köztük számos a visszatérő megbízó, ami számunkra a leghitelesebb pozitív visszacsatolás.
 • 2023. 03. 02
  A Grabaricsnál nagy hagyománya van a közösségi jótékonykodásnak
  A kampányok során kollégáink közösen vállalnak szerepet a környezet, társadalom egy-egy segítségre szoruló csoportjának támogatásában. Ez mindkét irányban érték.
Legfrissebb hírek
 • A Grabarics Vállalatcsoport évről évre folyamatosan növekszik, ez a gyarapodás pedig arra ösztönzi a vezetőségünket, hogy gondosan kialakított eszköztárral vállaljanak felelősséget azokért, akiknek a vállalati sikereket köszönhetjük – vagyis a Grabarics Kft. csapatáért!
 • A Schneider Electric francia elektronikai vállalat 16 milliárd forintos beruházása nyomán a következő években 500 új munkahely jön létre Dunavecsén - jelentette be március 17-én Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
 • A Grabarics Kft. számára kiemelten fontos a munkavállalói lojalitás. Csaknem két évtizede, a Grabarics Törzsgárda megalapításával egy olyan közösséget hoztunk létre, melynek tagjai hosszú évek óta hűséges munkavállalóink.
 • A GVB mára országszerte számtalan helyen letette a névjegyét, s innovatív megoldásaiknak köszönhetően sikerrel veszi fel a versenyt versenytársaival is. Megrendelői között a legnagyobb hazai és külföldi cégek sorakoznak, köztük számos a visszatérő megbízó, ami számunkra a leghitelesebb pozitív visszacsatolás.
 • A kampányok során kollégáink közösen vállalnak szerepet a környezet, társadalom egy-egy segítségre szoruló csoportjának támogatásában. Ez mindkét irányban érték.
Archívum