Menü
GÉM - Grabarics Építőipari Magazin
1993, az alapítás óta több mint 210 projekt, 700.000-nél is több beépített négyzetméter, online garanciarendszer, új üzletágak: ingatlanfejlesztés, toronydaru értékesítés, előregyártó üzem - csak néhány adat, illetve eredmény, ami a Grabarics Építőipari Kft. elmúlt 25 évét fémjelzi. Az egykori néhányfős mikrovállalkozás, ma már a hazai építőipar egyik meghatározó szereplője.
Úgy gondoltuk, az építésben érdekeltek szívesen fogadnak majd egy időszaki magazint, amelyben szándékaink szerint szót ejtünk minden olyan kérdésről, ami a szakmát ma foglalkoztatja.

Szeretnénk szórakoztatni és elgondolkodtatni, talán új szempontokat adni az iparág legégetőbb kérdéseihez, beszámolni a hazai és nemzetközi eseményekről és hírekről.

Mindezt úgy, hogy bár a Grabarics Építőipari Magazin (GÉM) címében is hirdeti eredetét, mégis a legszélesebb, érdeklődő közönségnek szól. Hiánypótló kiadványt készítünk, amely közérthetően, mégis olvasmányosan foglalkozik az építőipar mindennapjaival.

Fogadják szeretettel.
MONITOR Vállalati magazin
2018-ban IX. évfolyamába lépett a MONITOR újság. Az évek során kezdetben csak munkatársainknak igyekeztünk tudósítani a vállalatot érintő legfontosabb és örömteli hírekről, azonban úgy tapasztaltuk, a vállalatunk partnerei is egyre inkább kíváncsiak arra, mi történik a falakon belül. Ez a magazin tehát mindazoknak szól, akiket érdekel, mi minden történik a Grabarics Építőipari Kft-nél, minderről színesen, érdekesen tudósítunk a magazin oldalain. A magazin hasábjain keresztül megmutatjuk, milyen az élet a vállalatnál, milyen Grabaricsos dolgozónak lenni: építési helyszínek, rendezvények, közösségi élet – mindenhol ott vagyunk.

Híreinket és rendezvényeinket weboldalunk és hírlevelünk mellett nyomon követheti FACEBOOK OLDALUNKON is.
Építési helyszíneken készült szakmai videóinkat és összefoglalóinkat pedig saját YOUTUBE CSATORNÁNKON is megtekintheti.