Menü

KARRIER A GRABARICSNÁL

Kedves Látogató!

Alábbiakban tekintheti meg aktuális, nyitott állásajánlatainkat. Amennyiben pályázni szeretne valamelyik állásra, küldje el fényképes, magyar nyelvű önéletrajzát az allas@grabarics.hu e-mail címre. A levél tárgyában mindenképpen tüntesse fel, hogy melyik pozícióra pályázik.

Köszönettel,
a HR osztály munkatársai

Aktuális állásajánlatok

ProjektvezetőÉpítésvezetőMunkahelyi mérnök
Épületvillamossági építésvezetőLakatos csoportvezető – Acélszerkezeti üzem, Dunaújváros
Építésvezető – Grabarics Vasbeton, Heves
Dekorbeton üzletágvezető – Grabarics Vasbeton, Heves
Vasbeton gyártásvezető – Grabarics Vasbeton, Heves
Szállítás-szervező – Grabarics Vasbeton, Heves
Asztalos csoportvezető    


 


Lakatos – Acélszerkezeti üzem, Dunaújváros
Festő – saját fizikai állományÁcs – saját fizikai állomány
Zsaluzó ács – saját fizikai állomány Magyarország/NémetországKőműves – saját fizikai állomány Magyarország/NémetországHíddaru kezelő – Grabarics Vasbeton, Heves
Dekorbeton hídvágó gépkezelő – Grabarics Vasbeton, Heves 

Duális képzéseink

A duális képzés során a hallgatók a Grabarics Építőipari Kft. saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat hogyan tudják alkalmazni az építőiparban.

Tovább a részletekre

ÉLET A GRABARICSNÁL

Harmadik éve dolgozom a hevesi előregyártó üzemben. A vasbetongyártás az az ágazat, amelyben leginkább magamra találtam, immár 25 év tapasztalat köt hozzá.A hevesi gyárban egy remek csapat tagja lehetek, a jó munkahelyi légkör és környezet fokozza az ember teljesítményét. Úgy érzem, hogy anyagilag és erkölcsileg is egyre inkább megbecsülik a munkánkat.
Varga Attila, munkahelyi mérnök
2018 tavaszán érkeztem a céghez, mondhatni még friss munkavállaló vagyok itt a Grabaricsnál, viszont ez az első olyan munkahelyem, ahova örömmel járok be. Előtte egy kis könyvelőirodában dolgoztam, ahol nem éreztem jól magam, viszont itt második családra találtam. Vannak jobb és nehezebb időszakok, de egy olyan csapatban dolgozok, ahol segítjük egymást amikor és ahol kell. Fontosnak tartom, hogy legyen kellő motiváció ahhoz, hogy egy jól kialakított, jól működő osztály lelkesen, szívesen járjon be dolgozni. A könyvelés nálunk épp ilyen.
Babos Nikolett, könyvelő
Mikor a céghez kerültem, az itt dolgozó régi Kollégák - fiatalok és idősek egyaránt - egyből befogadtak, segítettek a beilleszkedésben, az munkafolyamatok megismerésében.A munkatársak közötti kölcsönös segítségnyújtás mindennapos jellemzője az építkezésnek. Nagyon jó a csapatszellem, jó a munkahelyemre reggel bejönni, és este "fáradtan" hazamenni. Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy munkámnak van eredménye, és kapok visszacsatolást az elvégzett munkáról. Mind a munkatársaim, mind a munkahelyi környezet, mind a biztosított eszközök, vállalati képzések nagyban segítik, hogy szakmailag is fejlődhessek. A Grabarics egy hosszú távú jövőképpel bíró stabil cég, ami biztonságot nyújt nekem és a családomnak.
Deli Krisztián, művezető
Számomra egy több évtizedes múlttal rendelkező, mostanra már a piacvezető cég munkatársának lenni önmagában elismerés. Munkánk során folyamatos fejlődésre van lehetőségünk a kivitelezés szinte minden területén. Büszke vagyok arra amit eddig itt elértem, és részese lehettem az első projektem sikeres megvalósításának.A Grabarics Kft-nél mindenki kap lehetőséget arra, hogy bizonyítson. Jó érzés hogy minden nap számítanak a munkámra és megbecsülnek. Jó csapatban, jó hangulatban végezzük a munkánkat.
Liszi Marianna, projektvezető
A stratégiai beszerzés osztályon dolgozom. Az eltelt időben lehetőségem volt megtapasztalni a cég sokszínűségét, értékrendjét, azokat a tulajdonságokat, amik kiemelik, és a hosszú távú sikeresség alapjait jelenthetik a mai piacon. Büszke vagyok rá, hogy olyan cégnél dolgozom, ahol sikerült az egykori kisvállalat előnyeit megtartani, és emellett a legnagyobbak számára is példamutató értékeket létrehozni, kialakítani. Olyan cég ez, ahol a tehetség, szorgalom és rátermettség utat talál, ahol a társadalmi felelősségvállalás nem csak jól hangzó vezérszó, a környezet védelme és a fiatalok fejlesztése, képzése valódi támogatást kap, sőt, elvárásként jelenik meg.
Takács Balázs, stratégiai beszerző
2003 óta dolgozom a cégnél, recepciósként kezdtem, ma a marketing osztály vezetője vagyok. Úgy gondolom, ha kellő akarattal és alázattal állunk a munkához, a cég jó lehetőségeket kínál az előre lépésre. Legyen szó pályakezdőről vagy rutinos munkavállalóról, mindenkinek biztosított a szakmai fejlődés. Szerencsésnek érzem magam, hogy a munkám során minden nap új kihívásokkal találkozhatok, és igazán tehetséges kollégákkal dolgozhatok együtt. Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt 17 év során egyre feljebb kerültem a ranglétrán, emellett nőként, munkavállalóként, anyaként és feleségként is helyt tudtam állni. Szeretek itt dolgozni és remélem, még legalább ennyi évünk lesz közösen.
Kótai Henriett Anita, marketing és közönségkapcsolati területvezető
Belépésem alkalmával is tapasztaltam már, hogy a Grabarics Kft. egy jól strukturált vállalat, ami véleményem szerint fontos szempont. A vezetőinkkel bármely felmerült kérdést/igényt meg tudunk beszélni. A személyes fejlesztési ötleteket mindig örömmel fogadja a cégvezetés és ehhez minden segítség és technikai feltétel is adott. Csapatunk kiváló szakemberekből áll, a csapatszellem és a hangulat is olyan, ami a mindennapi munkát hatékonyabbá teszi. Feladataink változatosak, folyamatosan fejleszthetjük ismereteinket és a karrierépítési lehetőség is biztosított.
Domonkos József, statikus tervező

HR tippek a jelentkezéshez

A Grabaricsnál a kiválasztási folyamat első lépése a fényképes önéletrajz elküldése az elnyerni kívánt pozícióra.A pályázatokat az álláshirdetési felületeken kívül az allas@grabarics.hu e-mail címre is elküldheted, de fontos, hogy tüntesd fel azt a pozíciót is, ahova be szeretnéd adni a jelentkezésedet. A pályázatok feldolgozása után felhívjuk azokat a jelölteket, akikkel személyesen is szeretnénk találkozni egy szakmai interjú keretében.
Az interjú mind a jelölt, mind a szervezet részéről egy jelentős pont, hiszen ekkor dől el az, hogy megegyeznek-e az elvárásaink.
Összegyűjtöttünk pár tippet annak érdekében, hogy megkönnyítsük az interjúra való felkészülést:

Gondold végig, hogy mi az, ami igazán felkeltette az érdeklődésedet a pozícióval kapcsolatban!

Minden vállalat a lelkes jelölteket keresi, ezért fontos, hogy végiggondold mi motivál Téged a pályázott munkakörrel kapcsolatban. Szakmai előrelépést jelent vagy úgy érzed, hogy a feladatokat Neked találták ki? A lényeg, hogy őszinte és hiteles válaszokat tudj adni.

Gyűjts információkat a vállalatunkról!

Azzal, hogy utánanézel a szervezetnek nemcsak az interjún tudsz jó benyomást tenni, de közben Te magad is el tudod képzelni, hogy milyen lenne nálunk dolgozni.

Valódi példákkal támaszd alá az eddigi tapasztalataidat!

Gondold végig, hogy a korábbi munkáid során milyen feladatok elvégzéséért voltál felelős és hogyan oldottad meg ezeket. A legjobb, ha konkrét esetekről és nem általánosságokban tudsz beszélni.

Légy önmagad!

Az interjún a személyiségedet szeretnénk megismerni, ezért ne sablon válaszokban gondolkodj, amikor a képességeidről kérdezünk. Mesélj őszintén az erősségeidről és a gyengeségeidről is egyaránt, hiszen sokkal hitelesebb az az ember, aki reálisan látja magát.

Pozíciótól függően az interjúzási folyamat akár több körből is állhat, amiről minden esetben tájékoztatni fogunk. Az utolsó kör után szeretünk mielőbb visszajelezni pályázóinknak, ezért általában egy hétnél tovább nem kell várnod a válaszunkra.
Sikeres pályázást kívánunk!

A Grabarics HR csapata

KÖZPONTI IRODÁK

  • Budaörs

    H-2040 Budaörs, Szabadság út 117.
    Telefon: +36-1-266-01-68

  • Dunaújváros

    2400 Dunaújváros, Papírgyári u. 30/D.,
    Telefon: +36-25-283-420