Menü
Sajtómegjelenések
 • 2020. 01. 06
  Az építőipari cég, amelynél nem hajtják el a gyakornokot, ha kérdez
  „Az egyetemet össze sem lehet hasonlítani azzal, amikor saját szemünkkel látunk egy lángolvasztásos technológiát vagy egy szórófejes vakolást!” – a Grabarics Kft. a diákok segítségével vizsgálta meg gyakornoki munka hatékonyságát a vállalatnál. Hirdetés
 • 2020. 01. 06
  Egyedülálló technológiával épül Győrben autóipari központ
  A West Hungária Bau Kft. generálkivitelezésében épülő termelési központ előregyártott szerkezetének építési munkáit a Grabarics Kft. végezte el.
 • 2019. 07. 14
  Megőrzi műemlékvédelmi homlokzatát az épülő fővárosi hotel
  A Grabarics Kft. által megvalósított négy csillagos szálloda a nyár végére szerkezetkész állapotba kerül.
 • 2019. 07. 14
  Bravúrokkal épül az Irgalmasrendi Kórház
  Vegyünk egy specifikus talajviszonyokkal rendelkező, meglehetősen pici területet, amire szinte „faltól falig” és nagy mélységben kell egy építményt megvalósítani. Ehhez adjuk hozzá a Margit híd budai hídfőjének csúcsforgalmát a szomszédos villamospályákkal. Máris jelentős építőipari kihívással állunk szemben, pedig a „legjobbat” még nem is mondtuk: a munkálatokat úgy kell elvégezni, hogy közben a néhány méterre lévő, védett műemléki kórház működése zavartalan maradjon.
 • 2019. 07. 14
  Régi-új alapokon
  Magyar Építőfórum interjú Dr. Perjés Zoltánnal, a hevesi vasbeton előregyártó üzem igazgatójával
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • „Az egyetemet össze sem lehet hasonlítani azzal, amikor saját szemünkkel látunk egy lángolvasztásos technológiát vagy egy szórófejes vakolást!” – a Grabarics Kft. a diákok segítségével vizsgálta meg gyakornoki munka hatékonyságát a vállalatnál. Hirdetés
 • A West Hungária Bau Kft. generálkivitelezésében épülő termelési központ előregyártott szerkezetének építési munkáit a Grabarics Kft. végezte el.
 • A Grabarics Kft. által megvalósított négy csillagos szálloda a nyár végére szerkezetkész állapotba kerül.
 • Vegyünk egy specifikus talajviszonyokkal rendelkező, meglehetősen pici területet, amire szinte „faltól falig” és nagy mélységben kell egy építményt megvalósítani. Ehhez adjuk hozzá a Margit híd budai hídfőjének csúcsforgalmát a szomszédos villamospályákkal. Máris jelentős építőipari kihívással állunk szemben, pedig a „legjobbat” még nem is mondtuk: a munkálatokat úgy kell elvégezni, hogy közben a néhány méterre lévő, védett műemléki kórház működése zavartalan maradjon.
 • 2019. 07. 14
  Magyar Építőfórum interjú Dr. Perjés Zoltánnal, a hevesi vasbeton előregyártó üzem igazgatójával