Menü
Sajtómegjelenések
 • 2020. 03. 11
  Impozáns szállodaépítés rajtolt el a tokaji régióban
  A Grabarics és az Aktuál Bau közös kivitelezésében elkezdődött az ötcsillagos Grand Hotel Tokaj kivitelezése, amely 100 szobával épül meg összesen 9000 négyzetméteren.
 • 2020. 02. 25
  Kétezer éves leletek a Budai Irgalmasrendi Kórház udvarán
  Az egészségügyi intézmény udvarán 2019 májusa és októbere között a Budapesti Történeti Múzeum régészei, Bencze Zoltán és Fényes Gabriella folytattak ásatást több mint 2400 négyzetméteren, amelynek során több ezer, a főváros történetének kétezer éves emlékei kerültek elő.
 • 2020. 02. 25
  Ősszel már költözhetnek a lakók
  Félúton jár a szerkezetépítés a Grabarics Kft. által kivitelezett Hubay Garden lakóparkban Budapesten.
 • 2020. 02. 25
  Célegyenesbe fordult a gödöllői uszoda építése
  A gödöllői uszoda impozáns látványterveiből szerencsére hamarosan valóság lesz, a beruházást figyelő többség szeme előtt pedig egy letisztult, egységes létesítmény képe rajzolódik ki. Ez főként a tervezők és a kivitelezők munkáját dicséri, ugyanis valójában egy roppant komplex, számos funkciót betöltő épületegyüttesről van szó. Nem véletlen, hogy a jelentős kihívásokat tartogató beruházást két ütemben írták ki, amelyek közül a második kivitelezése a napokban indult el.
 • 2020. 02. 25
  A téli idő ellenére sem álltak meg a Budai Irgalmasrendi Kórház munkálatai
  Nemrég fotósunk ellátogatott a II. kerületben épülő Budai Irgalmasrendi Kórházhoz, ahol a teljes építkezést bejárta. Legutóbb 2019 májusában számoltunk be a Grabarics Kft. által kivitelezett létesítmény haladásáról, ahol akkor éppen a szerkezetépítés befejező fázisa zajlott. Jelenleg már mindenki számára jól látható a munka eredménye az Irgalmasrendi Kórház új épülettömbjén.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • A Grabarics és az Aktuál Bau közös kivitelezésében elkezdődött az ötcsillagos Grand Hotel Tokaj kivitelezése, amely 100 szobával épül meg összesen 9000 négyzetméteren.
 • Az egészségügyi intézmény udvarán 2019 májusa és októbere között a Budapesti Történeti Múzeum régészei, Bencze Zoltán és Fényes Gabriella folytattak ásatást több mint 2400 négyzetméteren, amelynek során több ezer, a főváros történetének kétezer éves emlékei kerültek elő.
 • Félúton jár a szerkezetépítés a Grabarics Kft. által kivitelezett Hubay Garden lakóparkban Budapesten.
 • A gödöllői uszoda impozáns látványterveiből szerencsére hamarosan valóság lesz, a beruházást figyelő többség szeme előtt pedig egy letisztult, egységes létesítmény képe rajzolódik ki. Ez főként a tervezők és a kivitelezők munkáját dicséri, ugyanis valójában egy roppant komplex, számos funkciót betöltő épületegyüttesről van szó. Nem véletlen, hogy a jelentős kihívásokat tartogató beruházást két ütemben írták ki, amelyek közül a második kivitelezése a napokban indult el.
 • Nemrég fotósunk ellátogatott a II. kerületben épülő Budai Irgalmasrendi Kórházhoz, ahol a teljes építkezést bejárta. Legutóbb 2019 májusában számoltunk be a Grabarics Kft. által kivitelezett létesítmény haladásáról, ahol akkor éppen a szerkezetépítés befejező fázisa zajlott. Jelenleg már mindenki számára jól látható a munka eredménye az Irgalmasrendi Kórház új épülettömbjén.