Menü
Sajtómegjelenések
  • 2020. 02. 25
    Kétezer éves leletek a Budai Irgalmasrendi Kórház udvarán
    Az egészségügyi intézmény udvarán 2019 májusa és októbere között a Budapesti Történeti Múzeum régészei, Bencze Zoltán és Fényes Gabriella folytattak ásatást több mint 2400 négyzetméteren, amelynek során több ezer, a főváros történetének kétezer éves emlékei kerültek elő.
  • 2020. 02. 25
    Ősszel már költözhetnek a lakók
    Félúton jár a szerkezetépítés a Grabarics Kft. által kivitelezett Hubay Garden lakóparkban Budapesten.
  • 2020. 02. 25
    Célegyenesbe fordult a gödöllői uszoda építése
    A gödöllői uszoda impozáns látványterveiből szerencsére hamarosan valóság lesz, a beruházást figyelő többség szeme előtt pedig egy letisztult, egységes létesítmény képe rajzolódik ki. Ez főként a tervezők és a kivitelezők munkáját dicséri, ugyanis valójában egy roppant komplex, számos funkciót betöltő épületegyüttesről van szó. Nem véletlen, hogy a jelentős kihívásokat tartogató beruházást két ütemben írták ki, amelyek közül a második kivitelezése a napokban indult el.
  • 2020. 02. 25
    A téli idő ellenére sem álltak meg a Budai Irgalmasrendi Kórház munkálatai
    Nemrég fotósunk ellátogatott a II. kerületben épülő Budai Irgalmasrendi Kórházhoz, ahol a teljes építkezést bejárta. Legutóbb 2019 májusában számoltunk be a Grabarics Kft. által kivitelezett létesítmény haladásáról, ahol akkor éppen a szerkezetépítés befejező fázisa zajlott. Jelenleg már mindenki számára jól látható a munka eredménye az Irgalmasrendi Kórház új épülettömbjén.
  • 2020. 02. 04
    Hamarosan befejeződik az úthálózat felújítása a Puskás Stadion környékén
    A Magyar Építő Zrt. és a ZÁÉV Zrt. fővállalkozói megbízásából a Grabarics cégcsoporthoz tartozó Grabarics Út és Közmű Kft. alvállalkozásával a Dózsa György úton közel egy kilométer hosszan újul meg a burkolat, továbbá a járdák és kerékpárutak felújítását is magába foglalja a beruházás
Legfrissebb sajtómegjelenések