Menü
Sajtómegjelenések
  • 2016. 07. 18
    Pályázatokra várva - térdelőrajtban a hazai vállalkozások
    A gazdaság pillanatnyi állapotát rendszerint jól tükrözi az építőipar eredményessége. A hazai tervezők asztalán – szerencsére – már sorakoznak a jövőre vonatkozó elképzelések, a munka nagyüzemben folyik, éjjel-nappal, a hét minden napján készülnek a tervek. De vajon, hol tart ezek kivitelezése?
Legfrissebb sajtómegjelenések
  • A látszóbeton, azaz a láthatóan maradó betonfelületek az utóbbi időben sok építész számára fontos elemmé váltak épületeik megtervezésekor.
  • "Sok lakást építünk, pillanatnyilag több mint ezer lakás építésében vagyunk benne. A CSOK és az áfacsökkentés jól sikerült intézkedések voltak abban a tekintetben, hogy kimozdították a holtpontról ezt a fontos területet."
  • Tovább folytatódik a fővárosi lakásépítési hullám, miután a Grabarics Kft. kivitelezésében elkészült a Tűzoltó utcai Semmelweis Residence. A felkapott belső-ferencvárosi környéken felépült nettó 4046 négyzetméteres alapterületű társasház lakásainak mintegy 90 százaléka már el is kelt.
  • Látványos ütemben haladnak az egykori zöld SZTK felújításával a szakemberek. Még februárban arról számolt be a járási hivatal, hogy nemsokára végez a bontási munkálatokkal a kivitelező konzorcium.
  • A szántódi Balaton-part mellett felépülő BalaLandben családi- és élménypark is épül majd. A beruházás a Grabarics Kft. munkájával kezdődik meg júniusban, melynek során két ötszintes lakóépületet alakítanak ki.