Menü

SÁEZ: új szereplő a hazai darupiacon


A hazai eszközellátási helyzet hatására a Grabarics Kft. 2018-ban toronydaruk vásárlása mellett döntött. A vállalat kizárólagos képviseleti szerződést kötött a hazánkban még újnak számító spanyol SAEZ céggel, melyet követően az első eszközök hamarosan munkába álltak az országban. Cégünk nem csupán értékesíti a toronydarukat, de bér-daruparkot is üzemeltet, ami további jelentős lépés a teljes ágazat eszközéhségének enyhítésében.

 

A nemzetközi viszonylatban jól ismert SAEZ toronydaruk eddig nem terjedtek el hazánkban, illetve nem volt a gyártónak itthon disztribútora. Eszközei 6 kontinensen vannak jelen a Mount Blanc csúcsától Fokvárosig, toronydaru-választéka pedig műszakilag 100 százalékban lefedi a hazai magasépítési igényeket.

A SÁEZ daruk kiforrottak, korszerűek, és kiemelkedően jó az ár/érték arányuk, ezért is esett a választás épp erre a gyártóra. A gyártónál a csúcsnélküli (flat top) futómacskás típusok magassága és gémje egyaránt elérheti a 65 métert, maximális teherbírásuk pedig a 24 tonnát. A billenőgémes (luffing-jib) típusok között szintén 65 méteres magasság és gémhossz mellett akár 36 tonnás teherbírású is van.

 

Bérelhető toronydaru típusaink

Potain    SÁEZ

 

A bér-darupark szolgáltatásunk legnagyobb előnyei közé tartoznak,

  • hogy a bérbeadott eszköz ügyintézési, karbantartási, szervizelési, illetve adminisztriációs terheit minimalizáljuk

  • a toronydaruk bérbeadása szakértelemmel rendelkező gépkezelővel együtt történik

  • a bérlet időszakában vállaljuk továbbá az üzembe helyezés munkavédelmi előírásoknak megfelelő ügyintézését. A bérbeadott toronydaru így szakértő üzemeltetésben részesül, miközben a kivitelezés folytonossága biztosított.Toronydaru-bérlet szolgáltatásunk iránti érdeklődés esetén, felmerülő kérdéseik megválaszolásában alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésükre:

További információ:

VARGA ISTVÁN
előkészítő mérnök
+36 30 288 4517
varga.istvan@grabarics.hu

TOMPAI ÁGNES
logisztikai vezető
+36 30 288 4508
tompai.agnes@grabarics.hu


Írjon nekünk!