Menü

A 2018. év második felében, a Grabarics Kft-nél lezajlott cégstruktúra átszervezés részeként megalakult a Grabarics Út és Közmű Kft., Grabarics Sándor ügyvezető irányításával. A Grabarics Út és Közmű Kft. létrehozásával az út és közműépítési feladatok szakmailag a legjobb kezekbe kerültek, mely a cégcsoport piaci pozíciójának biztosítását, további erősödését jelenti. A Grabarics Út és Közmű Kft. két, egyidejű törekvés eredményeképpen jött létre. Az egyik, hogy a Grabarics Építőipari Kft. generál munkáinak részeként, az út- és közmű építési feladatok elvégzésére a jövőben egy kifejezetten erre szakosodott, saját vállalkozással tehessen eleget. A másik pedig, hogy több évtizednyi együttműködés után a két alapító közös céggel is jelen legyen a piacon. Az új vállalkozás magáénak vallja a Grabarics Kft. szakembereinek minőség iránti elkötelezettségét, emellett erősen támaszkodik a mélyépítő cég munkatársainak évtizedes, út- és közműépítésben szerzett tapasztalatára. A 100%-ban magyar tulajdonú cég elsősorban utak, parkolók, járdák és egyéb közlekedési létesítmények komplett kivitelezésére szakosodott a kapcsolódó műtárgyakkal, közműcsatornákkal együtt.


A Grabarics Út és Közmű Kft. saját tulajdonú, modern gépparkkal és képzett, tapasztalt munkatársakkal rendelkezik, ezáltal a legkorszerűbb minőségi követelményeket is tudja teljesíteni. A cég nagy figyelmet fordít arra, hogy a technikai felszereltség, a szakképzett munkaerő és a rendelkezésre álló géppark mindig korszerű, az adott feladat elvégzésére alkalmas legyen. A feladatok elvégzését a vállalat szakképzett saját létszám mellett megbízható, teljesítőképes alvállalkozók bevonásával végzi. A saját létszám és géppark biztosítjaa a munkaerő- és iparági piac helyzettől független teljesítést, a tapasztalt alvállalkozókkal való együttműködés pedig lehetővé teszi a kapacitás növelését.

 

A Grabarics Út és Közmű Kft. üzletpolitikája hosszú távra tekint: alapvető célja a Megrendelők elvárásainak, a szerződéses kötelezettségek maradéktalan teljesítése, az előírt minőség biztosításával. A minőséget a cég saját erőforrások és szaktudás mellett évtizedekre visszanyúló, kiterjedt, nagy tapasztalattal rendelkező alvállalkozói- és beszállítói körrel való együttműködéssel, a környezetvédelmi, munka- és egészségvédelmi előírások betartásával biztosítja teljeskörű garanciavállalás mellett.

 

Elérhetőségek:

Grabarics Út és Közmű Kft.
Székhely: 1053 Budapest, Reáltanoda u. 5.
Levelezési cím: 2400 Dunaújváros, Papírgyári út 30/d.
Telefon: 06 30 396 6000
E-mail: utkozmu@grabarics.hu
Web: www.grabarics.hu