Menü

CégbemutatóA 2018. év második felében, a Grabarics Kft-nél lezajlott cégstruktúra átszervezés részeként megalakult a Grabarics Út és Közmű Kft., Grabarics Sándor ügyvezető irányításával. Azáltal, hogy az út- és közműépítési munkák elvégzésének a jövőben egy kifejezetten erre szakosodott, saját vállalkozással teszünk eleget, a cégcsoport piaci pozíciójának biztosítását, további erősödését jelenti.

A 100%-ban magyar tulajdonú cég elsősorban utak, parkolók, járdák és egyéb közlekedési létesítmények és a kapcsolódó műtárgyak, közműcsatornák komplett kivitelezésében szerzett több évtizedes tapasztalatot, továbbá térburkolat építésre, földmunkavégzésre, elektromos és távközlési hálózatok építési munkálataira specializálódott.

 

 

A Grabarics Út és Közmű Kft. saját tulajdonú, korszerű gépparkkal és képzett, tapasztalt munkatársakkal rendelkezik, ezáltal a legkorszerűbb minőségi követelményeket is képes teljesíteni.

Üzletpolitikánk hosszú távra tekint: alapvető célunk Megrendelőink elvárásainak, szerződéses kötelezettségeink maradéktalan teljesítése, az előírt minőség biztosításával. A minőséget saját erőforrásaink és szaktudásunk mellett évtizedekre visszatekintő, kiterjedt alvállalkozói- és beszállítói körrel való együttműködéssel, a környezetvédelmi, munka- és egészségvédelmi előírások betartásával biztosítjuk teljeskörű garanciavállalás mellett.


Elérhetőségek:

Grabarics Út és Közmű Kft.
Székhely: 1053 Budapest, Reáltanoda u. 5.
Levelezési cím: 2400 Dunaújváros, Papírgyári út 30/d.
Telefon: 06 30 396 6000
E-mail: utkozmu@grabarics.hu
Web: www.grabarics.hu