Menü

Generálkivitelezés


A Grabarics Építőipari Kft-t 1993-ban Grabarics Gábor alapította Dunaújvárosban, családi vállalkozásként, amely az elmúlt több mint negyedszázad során Magyarország meghatározó - építőipari generálkivitelezéssel foglalkozó - középvállalatává nőtt. Alakulásunk pillanatától kezdve jellemző ránk a hosszútávú gondolkodás, a vállalat folyamatosan fejleszt és fejlődik. A tulajdonosok tudatosan törekednek arra, hogy a megalapozott, állandó fejlődést a cégben fenntartsák, hogy még inkább elmondhassuk magunkról, az egyik legjobb magasépítő cég vagyunk az országban.

Mintegy 250 fős, magasan képzett csapatunkkal elsősorban generálkivitelezési feladatokat látunk el. Vállalatunkat – az elmúlt évtizedek dinamikus fejlődésének köszönhetően – a hazai építőipar meghatározó, professzionális magasépítő vállalatai között tartják számon. Referenciáink méltó módon mutatják be tudásunkat, képességeinket, felkészültségünket. Az 1993-as alapítás óta több száz beruházást valósítottunk meg, melyek nagy részét ipari fejlesztések, logisztikai központok, közintézmények, szálloda- és lakóépületek, kereskedelmi célú ingatlanok alkotják.

A Grabarics név egyre szélesebb körben ismert, a magyar piac mellett külföldön is jól teljesít: Németországban több éves tudatos építkezés eredményeképpen kiváló minőségben végzünk szerkezetépítési feladatokat. Mára elmondhatjuk, kitartó munkával elértük a német színvonalat. Németországi fióktelepünk következetesen az anyavállalat értékeit képviseli: a minőségre törekvést – amellyel külhonban is hűséges, visszatérő megrendelői kört szerzett.

Tevékenységünk – széles skálán mozogva – magában foglal minden fontos, építéssel kapcsolatos feladatot, a tervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2019-ben már a hatodik egymást követő évben nyertük el a különlegesen magas minőséget szimbolizáló Business Superbrands elismerést, mellyel bekerültünk Magyarország legnépszerűbb márkái közé.

Beruházásaink eredményes megvalósítása elsősorban munkatársaink érdeme! Sikereink elengedhetetlen elemei továbbá a fejlődési szemléletmód, a szakmai elhivatottságunk, munkatársaink sokéves kivitelezői tapasztalata és elkötelezettsége, továbbá jelentős termelő erőforrásaink: jelentős munkagép- és eszközparkunk, betonacél-előregyártó telepünk, valamint saját, szakszerűen felszerelt acélszerkezet-gyártó és vasbeton előregyártó üzemünk.

Vállalatunk 2017 tavaszán vette át a hevesi vasbeton előregyártó üzem teljes kapacitású üzemeltetését, mellyel célunk  a vállalat magasépítési projektjeihez az előregyártott vasbeton szerkezetek megbízható minőségben és megfelelő időben történő ellátása volt. A korábban hányatott sorsú, de korszerű üzemben Grabarics Vasbeton, GVB márkanév alatt új időszámítás kezdődött.

   

Társaságunk ügyvitelét és projektjeink műszaki-gazdasági kontrollingját vállalatirányítási rendszer működtetésével biztosítjuk. Mindezeknek köszönhetően képesek vagyunk egyidőben több, milliárdos nagyságrendű beruházás megvalósítására is.

Legfőbb törekvésünk, hogy korrekt, tudatos piaci jelenlétet és szemléletet, kiváló minőséget és magas fokú precizitást képviseljünk a hazai építőipar világában. Ennek érdekében a legmagasabb szintű minőségbiztosítási, vállalatirányítási és környezetirányítási rendszerek összehangolt alkalmazásával végezzük tevékenységünket minden nap, biztosítva ezzel, hogy megrendelőink igényeinek biztosan, gazdaságosan, rugalmasan és határidőre tegyünk eleget.