Menü

Ingatlanfejlesztés

A Grabarics Development Kft. a több mint 25 éves generálkivitelezői gyakorlattal rendelkező Grabarics cégcsoport új tagjaként alakult 2018-ban. A Grabarics Development célja, hogy az ingatlanfejlesztés különböző területein sikeres projekteket valósítson meg.

A vállalat több tízmilliárdos fejlesztés előtt áll, megfelelő saját erővel, stabil banki háttérrel, kiváló tervezői kapcsolatokkal, partnerekkel, és nem utolsósorban megfelelő tudással és tapasztalattal vágtunk bele új, önálló üzletágunkba.

A Grabarics Kft. már a 2000-es évektől ingatlanfejlesztőként is jelen van az építőipari szegmensben. Ezen a különösen összetett területen is magasra tettük a mércét. Ebben a bizalomra, jó kommunikációra, szaktudásra épülő üzletágban egyszerre sok szempontot kell szem előtt tartani, elengedhetetlen hozzá a sokéves tapasztalat.

 

A jó helyszín megválasztása, a flexibilitás, az értékállóság, a fenntarthatóság és a hasznosíthatóság egyaránt nagyon fontosak a saját fejlesztésű ingatlanok terén épp úgy, mint a befektetők és a bérlők igényeinek, érdekeinek megismerése és középpontba helyezése.

Az ezredforduló óta számos fejlesztést hajtottunk végre. Valamennyi projektünk esetében arra törekszünk, hogy minden részletre kiterjedő tudatos előkészítést és  tervezést követően, a lehető legkiválóbb minőségű építőanyagokból, innovatív építészeti megoldásokat alkalmazva olyan idő- és értékálló, magas használati és esztétikai értékű, az egyedi igényeknek maximálisan megfelelő épületeket alkossunk, melyeket évtizedek múlva is büszkén vállalhatunk.

 

Nem csupán kínáljuk, keressük is a fejlesztési lehetőségeket! Várjuk mindazon ügyfelek jelentkezését, akik számunkra érdekes fejlesztési lehetőséget ajánlanának a figyelmünkbe, mint

  • Építési telek tulajdonosok, akik együttműködő partnert keresnek a fejlesztésükhöz
  • Elkezdett, de be nem fejezett projektlehetőségek
  • Funkcióváltásra alkalmas épületek

A Grabarics Development fejlesztés alatt álló projektjei:

Panoráma Resort Budapest, Budapest IX. kerület

Hubay Garden társasház, Budapest XV. kerület

Teamwork 2045Kapcsolat:

E-mail: ingatlanfejlesztes@grabarics.hu
Mobil:       
+ 36 30 494 7216