Menü
Sajtómegjelenések
 • 2015. 03. 10
  1,2 milliárdos beruházás
  A kivitelező Grabarics Kft. elkészült a Római városrész felújítási munkálataival. Pénteken lesz a műszaki átadás-átvétel, majd az ezt követő körülbelül tíz nap során műszakilag leellenőrzik a beruházást, a szigetelésben érintett lakótömböket, közterületeket.
 • 2015. 03. 10
  Már épül az onkológiai központ a megyei kórházban
  Megkezdődött a regionális onkológiai központ építése a megyei kórház területén, a létesítmény egy éven belül elkészül.
 • 2015. 03. 10
  Átadták a kórházi szárnyat
  2013 júniusában vette kezdetét az a kivitelezői munka, melynek eredményeként a harkányi gyógyfürdőkórház egy új, ötemeletes, negyvenöt szobával, kilencven ággyal, konyhával és étteremmel rendelkező szárnnyal bővült.
 • 2015. 03. 10
  Dunaújvárosnak végre új főtere van!
  Szombaton a Szent Mihály-napi, országos rendezvénysorozathoz kapcsolódva, ünnepélyesen is átadta Cserna Gábor polgármester a megújult belvárost és főteret, amelyet a nap során több ezer ember keresett fel- hallgatták és nézték a programokat, gyönyörködtek benne.
 • 2015. 03. 10
  Megszépült a Pajtás utcai óvoda
  Új külsőt öltött a Pajtás utcai óvoda. A Római városrész szociális célú városrehabilitációjának részeként megszépült már mostanra is az intézmény, ám a beruházás második üteme még hátravan.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • Az építkezési helyszín az emberek pillanatnyi tevékenységéből adódóan folyamatosan változik, így nincs olyan perc, amikor lazítani lehet. A munkavédelem területén nem létezik tökéletes biztonsági állapot, de közelíteni lehet hozzá.
 • A Grabarics az egészségbiztosítás keretén belül minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel biztosítja munkavállalói számára a magán egészségügyi ellátást.
 • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
 • Az NMHH új épületszárnyának alapkövét szeptemberben tették le a fővárosi Visegrádi utcában. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új épülete helyén jelenleg egy 2600 négyzetméter alapterületű munkagödör van, ahol a munkák már 8 méterrel a föld alatt folynak. Ezzel párhuzamosan megkezdtük a toronydaruk alapozási feladatait, januárban kezdődhet a szerkezet építése!
 • A beruházással 13 200 négyzetméterre bővül a hatóság Visegrádi utcai telephelye a Grabarics Építőipari Kft. munkájával.