Menü
Sajtómegjelenések
 • 2015. 09. 23
  Még idén átadásra kerül az Onkocentrum
  Január vége helyett várhatóan december végére elkészül a központ, és megindulhat a próbaüzem a sugárterápiás gépekkel.
 • 2015. 09. 17
  Ünnepélyes átadás a Vakok Batthyány László Gyermekotthonában
  Az azeri és magyar nép közötti barátság, a kultúrákon és vallásokon átívelő szövetség tette lehetővé, hogy egy muzulmán ország muzulmán alapítványának a segítségével egy keresztény ország katolikus közössége meg tudta valósítani az álmát - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a vakok Batthyány László gyermekotthona új épületrészének átadásán, csütörtökön Budapesten.
 • 2015. 09. 02
  Létszám: tizenöt gyerek és egy daru - Vakok Gyermekotthona
  Az építés szó szerint „éppé tevés”. Szeptembertől tucatnyi gyengénlátó, halmozottan hátrányos helyzetű fiatal költözhet be a Kendik Géza (A4 Stúdió) által tervezett új, korszerű, speciális igényeiknek megfelelő otthonba. A Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának új szárnyát Mizsei Anett írásával mutatjuk be.(Forrás: Építészfórum)
 • 2015. 09. 02
  Egy egész csapatnyi gazdija van az egykor kóbor Morzsinak
  Hazánkban nemzetközi viszonylatban is sok házikedvencet tartanak. A kutyák száma óvatos becslések szerint is megközelíti a kétmilliót. Az emberi felelőtlenség következtében azonban évente több ezer négylábú kerül az utcára, s csak egy részüknek van esélye a túlélésre. Ha nem találnak nekik gazdát, vagy menhelyet, sorsuk megpecsételődik. Hazánkban évente több tízezer kutyát altatnak el.
 • 2015. 09. 02
  Dunaújvárosi krónikák Méry Pétertől
  A Dunaújvárosi Hírlap első főszerkesztőjének fia, Méry Péter július 6-án megjelent, „A múltat nem eltörölni” című interjúkötetének témájául szülővárosát választotta. A kötet Dunaújváros huszonhárom ismert embere – köztük cégvezetőnk Grabarics Gábor – szólal meg és mesél a városról. A kötet a velük folytatott beszélgetések gyűjteményét tartalmazza. Úgy fogalmaz: - Ennyivel tartozom Dunaújvárosnak.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • A szegedi sportuszoda szerkezetépítési munkálatai a rácsos főtartóelemek beemelése után elérték a legmagasabb pontot, ezzel újabb mérföldkőhöz érkezett az építkezés. A FINA előírásoknak is megfelelő sportuszoda előregyártott vasbeton szerkezeteit a Grabarics Vasbeton gyártotta hevesi vasbeton előregyártó üzemében.
 • A több mint 15 ezer négyzetméteres szálloda a Balaton egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjének része. A BalaLand Hotel¬¬¬***** családi szálloda több mint 8,5 milliárd forintból a Grabarics Építőipari Kft. kivitelezésében valósul meg.
 • A Grabarics és az Aktuál Bau közös kivitelezésében elkezdődött az ötcsillagos Grand Hotel Tokaj kivitelezése, amely 100 szobával épül meg összesen 9000 négyzetméteren.
 • Az egészségügyi intézmény udvarán 2019 májusa és októbere között a Budapesti Történeti Múzeum régészei, Bencze Zoltán és Fényes Gabriella folytattak ásatást több mint 2400 négyzetméteren, amelynek során több ezer, a főváros történetének kétezer éves emlékei kerültek elő.
 • Félúton jár a szerkezetépítés a Grabarics Kft. által kivitelezett Hubay Garden lakóparkban Budapesten.