Menü
Sajtómegjelenések
 • 2015. 09. 23
  Még idén átadásra kerül az Onkocentrum
  Január vége helyett várhatóan december végére elkészül a központ, és megindulhat a próbaüzem a sugárterápiás gépekkel.
 • 2015. 09. 17
  Ünnepélyes átadás a Vakok Batthyány László Gyermekotthonában
  Az azeri és magyar nép közötti barátság, a kultúrákon és vallásokon átívelő szövetség tette lehetővé, hogy egy muzulmán ország muzulmán alapítványának a segítségével egy keresztény ország katolikus közössége meg tudta valósítani az álmát - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a vakok Batthyány László gyermekotthona új épületrészének átadásán, csütörtökön Budapesten.
 • 2015. 09. 02
  Létszám: tizenöt gyerek és egy daru - Vakok Gyermekotthona
  Az építés szó szerint „éppé tevés”. Szeptembertől tucatnyi gyengénlátó, halmozottan hátrányos helyzetű fiatal költözhet be a Kendik Géza (A4 Stúdió) által tervezett új, korszerű, speciális igényeiknek megfelelő otthonba. A Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának új szárnyát Mizsei Anett írásával mutatjuk be.(Forrás: Építészfórum)
 • 2015. 09. 02
  Egy egész csapatnyi gazdija van az egykor kóbor Morzsinak
  Hazánkban nemzetközi viszonylatban is sok házikedvencet tartanak. A kutyák száma óvatos becslések szerint is megközelíti a kétmilliót. Az emberi felelőtlenség következtében azonban évente több ezer négylábú kerül az utcára, s csak egy részüknek van esélye a túlélésre. Ha nem találnak nekik gazdát, vagy menhelyet, sorsuk megpecsételődik. Hazánkban évente több tízezer kutyát altatnak el.
 • 2015. 09. 02
  Dunaújvárosi krónikák Méry Pétertől
  A Dunaújvárosi Hírlap első főszerkesztőjének fia, Méry Péter július 6-án megjelent, „A múltat nem eltörölni” című interjúkötetének témájául szülővárosát választotta. A kötet Dunaújváros huszonhárom ismert embere – köztük cégvezetőnk Grabarics Gábor – szólal meg és mesél a városról. A kötet a velük folytatott beszélgetések gyűjteményét tartalmazza. Úgy fogalmaz: - Ennyivel tartozom Dunaújvárosnak.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • Az építkezési helyszín az emberek pillanatnyi tevékenységéből adódóan folyamatosan változik, így nincs olyan perc, amikor lazítani lehet. A munkavédelem területén nem létezik tökéletes biztonsági állapot, de közelíteni lehet hozzá.
 • A Grabarics az egészségbiztosítás keretén belül minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel biztosítja munkavállalói számára a magán egészségügyi ellátást.
 • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
 • Az NMHH új épületszárnyának alapkövét szeptemberben tették le a fővárosi Visegrádi utcában. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új épülete helyén jelenleg egy 2600 négyzetméter alapterületű munkagödör van, ahol a munkák már 8 méterrel a föld alatt folynak. Ezzel párhuzamosan megkezdtük a toronydaruk alapozási feladatait, januárban kezdődhet a szerkezet építése!
 • A beruházással 13 200 négyzetméterre bővül a hatóság Visegrádi utcai telephelye a Grabarics Építőipari Kft. munkájával.