Menü
Sajtómegjelenések
 • 2015. 09. 23
  Még idén átadásra kerül az Onkocentrum
  Január vége helyett várhatóan december végére elkészül a központ, és megindulhat a próbaüzem a sugárterápiás gépekkel.
 • 2015. 09. 17
  Ünnepélyes átadás a Vakok Batthyány László Gyermekotthonában
  Az azeri és magyar nép közötti barátság, a kultúrákon és vallásokon átívelő szövetség tette lehetővé, hogy egy muzulmán ország muzulmán alapítványának a segítségével egy keresztény ország katolikus közössége meg tudta valósítani az álmát - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a vakok Batthyány László gyermekotthona új épületrészének átadásán, csütörtökön Budapesten.
 • 2015. 09. 02
  Létszám: tizenöt gyerek és egy daru - Vakok Gyermekotthona
  Az építés szó szerint „éppé tevés”. Szeptembertől tucatnyi gyengénlátó, halmozottan hátrányos helyzetű fiatal költözhet be a Kendik Géza (A4 Stúdió) által tervezett új, korszerű, speciális igényeiknek megfelelő otthonba. A Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának új szárnyát Mizsei Anett írásával mutatjuk be.(Forrás: Építészfórum)
 • 2015. 09. 02
  Egy egész csapatnyi gazdija van az egykor kóbor Morzsinak
  Hazánkban nemzetközi viszonylatban is sok házikedvencet tartanak. A kutyák száma óvatos becslések szerint is megközelíti a kétmilliót. Az emberi felelőtlenség következtében azonban évente több ezer négylábú kerül az utcára, s csak egy részüknek van esélye a túlélésre. Ha nem találnak nekik gazdát, vagy menhelyet, sorsuk megpecsételődik. Hazánkban évente több tízezer kutyát altatnak el.
 • 2015. 09. 02
  Dunaújvárosi krónikák Méry Pétertől
  A Dunaújvárosi Hírlap első főszerkesztőjének fia, Méry Péter július 6-án megjelent, „A múltat nem eltörölni” című interjúkötetének témájául szülővárosát választotta. A kötet Dunaújváros huszonhárom ismert embere – köztük cégvezetőnk Grabarics Gábor – szólal meg és mesél a városról. A kötet a velük folytatott beszélgetések gyűjteményét tartalmazza. Úgy fogalmaz: - Ennyivel tartozom Dunaújvárosnak.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • A Grabarics Kft. által megvalósított négy csillagos szálloda a nyár végére szerkezetkész állapotba kerül.
 • Vegyünk egy specifikus talajviszonyokkal rendelkező, meglehetősen pici területet, amire szinte „faltól falig” és nagy mélységben kell egy építményt megvalósítani. Ehhez adjuk hozzá a Margit híd budai hídfőjének csúcsforgalmát a szomszédos villamospályákkal. Máris jelentős építőipari kihívással állunk szemben, pedig a „legjobbat” még nem is mondtuk: a munkálatokat úgy kell elvégezni, hogy közben a néhány méterre lévő, védett műemléki kórház működése zavartalan maradjon.
 • 2019. 07. 14
  Magyar Építőfórum interjú Dr. Perjés Zoltánnal, a hevesi vasbeton előregyártó üzem igazgatójával
 • gykori rendelőintézetből épített modern járási hivatalt a Grabarics Kft., a Renalpin Kft. és a Pont Plan Kft. konzorciuma, a feszes határidőt és egy nem várt körülményt is sikeresen kezelve.