Menü
Sajtómegjelenések
 • 2006. 10. 05
  Üzlet és Lakóház - Sopron
  A tervezési feladat Sopron belvárosának határát képezõ Várkerület egyik markáns pontján tizenöt éve éktelenkedõ foghíjtelkének beépítése volt. A tervezési program a következõkbõl állt össze: egyszintes mélygarázs, a földszinten bérüzletek, az elsõ emelten közcélú bérlemények (orvosi rendelõ, iroda, stb.) a második emeleten lakások és a tetõtérben teraszos lakások.
 • 2006. 10. 05
  Stop Shop Bevásárlóközpont - Veszprém
  A Grabarics Kft. elkötelezettsége a mindenkori megrendelõje minõségi követelményeinek maradéktalan teljesítése, betartva a vonatkozó összes jogszabályi- és szabványelõírást. Fõ céljuk egy eredményesen mûködõ, folyamatosan fejlesztett minõségirányítási rendszer segítségével képessé tenni társaságunkat megrendelõink elvárásainak teljes körû megismerésére, kielégítésére.
 • 2006. 10. 05
  Premier Outlets Center – Biatorbágy
  A Premier Outlets Center megvalósítását Biatorbágyon a terület-fejlesztés rendezési terveinek elkészítésével a 90-es években alapozta meg a biatorbágyi Önkormányzat, amikor az 1-es fõút, M1 autópálya, M0 autóút környezetében nagyarányú fejlesztést irányzott elõ.
 • 2006. 10. 05
  Pacsirta Lakópark - Pesterzsébet
  A pesterzsébeti 'Pacsirta Lakópark' társasházas beépítést 2001-ben terveztük. Az 1,9 milliárdos lakásberuházás kivitelezése 2002 szeptemberében kezdõdött és két ütemben 2004 tavaszáig tartott.
 • 2006. 10. 05
  Holló Ház
  Az épület tervezése 2002-ben indult a Petõ Kft. Uniterv Kft. Konzorcium megbízásából. A Megrendelõ igénye szerint, a maximális lehetõsé-geket kihasználva üzletek, lakások és a szükséges garázs megtervezése volt a feladat. Az Önkormányzat elképzeléseit az érvényes Szabályozási Tervben írta elõ és ezekhez az elképzelésekhez természetesen keményen ragaszkodott.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • A látszóbeton, azaz a láthatóan maradó betonfelületek az utóbbi időben sok építész számára fontos elemmé váltak épületeik megtervezésekor.
 • "Sok lakást építünk, pillanatnyilag több mint ezer lakás építésében vagyunk benne. A CSOK és az áfacsökkentés jól sikerült intézkedések voltak abban a tekintetben, hogy kimozdították a holtpontról ezt a fontos területet."
 • Tovább folytatódik a fővárosi lakásépítési hullám, miután a Grabarics Kft. kivitelezésében elkészült a Tűzoltó utcai Semmelweis Residence. A felkapott belső-ferencvárosi környéken felépült nettó 4046 négyzetméteres alapterületű társasház lakásainak mintegy 90 százaléka már el is kelt.
 • Látványos ütemben haladnak az egykori zöld SZTK felújításával a szakemberek. Még februárban arról számolt be a járási hivatal, hogy nemsokára végez a bontási munkálatokkal a kivitelező konzorcium.
 • A szántódi Balaton-part mellett felépülő BalaLandben családi- és élménypark is épül majd. A beruházás a Grabarics Kft. munkájával kezdődik meg júniusban, melynek során két ötszintes lakóépületet alakítanak ki.