Menü
Sajtómegjelenések
 • 2005. 08. 26
  Stop Shop: start! - Érdi Újság
  Fölavatták – lapzártánk után – az utóbbi idõk legnagyobb érdi, városképformáló beruházását, a Stop Shop üzletközpontot szerdán délután, s a bevásárlópark csütörtök reggeltõl a vevõket is fogadja.
 • 2005. 08. 18
  Építési körkép
  A Grabarics Építôipari Kft. 1990-es alakulásától kezdve a magyar épít?ipar dinamikusan fejlôdô szereplôje. A kezdetben mindössze öt fôbôl álló cég családi házak, kisebb üzletek kivitelezésére, valamint átalakítási, felújítási munkákra vállalkozott. Azonban az újabb és újabb feladatok megoldásával, az új eszközigények kielégítésével – melyet a megtermelt nyereség jelentôs részének folyamatos visszaforgatásával értek el – vállalkozásuk erôteljesen és látványosan fejlôdött.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • Az építkezési helyszín az emberek pillanatnyi tevékenységéből adódóan folyamatosan változik, így nincs olyan perc, amikor lazítani lehet. A munkavédelem területén nem létezik tökéletes biztonsági állapot, de közelíteni lehet hozzá.
 • A Grabarics az egészségbiztosítás keretén belül minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel biztosítja munkavállalói számára a magán egészségügyi ellátást.
 • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
 • Az NMHH új épületszárnyának alapkövét szeptemberben tették le a fővárosi Visegrádi utcában. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új épülete helyén jelenleg egy 2600 négyzetméter alapterületű munkagödör van, ahol a munkák már 8 méterrel a föld alatt folynak. Ezzel párhuzamosan megkezdtük a toronydaruk alapozási feladatait, januárban kezdődhet a szerkezet építése!
 • A beruházással 13 200 négyzetméterre bővül a hatóság Visegrádi utcai telephelye a Grabarics Építőipari Kft. munkájával.