Menü
Sajtómegjelenések
 • 2005. 08. 26
  Stop Shop: start! - Érdi Újság
  Fölavatták – lapzártánk után – az utóbbi idõk legnagyobb érdi, városképformáló beruházását, a Stop Shop üzletközpontot szerdán délután, s a bevásárlópark csütörtök reggeltõl a vevõket is fogadja.
 • 2005. 08. 18
  Építési körkép
  A Grabarics Építôipari Kft. 1990-es alakulásától kezdve a magyar épít?ipar dinamikusan fejlôdô szereplôje. A kezdetben mindössze öt fôbôl álló cég családi házak, kisebb üzletek kivitelezésére, valamint átalakítási, felújítási munkákra vállalkozott. Azonban az újabb és újabb feladatok megoldásával, az új eszközigények kielégítésével – melyet a megtermelt nyereség jelentôs részének folyamatos visszaforgatásával értek el – vállalkozásuk erôteljesen és látványosan fejlôdött.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • A látszóbeton, azaz a láthatóan maradó betonfelületek az utóbbi időben sok építész számára fontos elemmé váltak épületeik megtervezésekor.
 • "Sok lakást építünk, pillanatnyilag több mint ezer lakás építésében vagyunk benne. A CSOK és az áfacsökkentés jól sikerült intézkedések voltak abban a tekintetben, hogy kimozdították a holtpontról ezt a fontos területet."
 • Tovább folytatódik a fővárosi lakásépítési hullám, miután a Grabarics Kft. kivitelezésében elkészült a Tűzoltó utcai Semmelweis Residence. A felkapott belső-ferencvárosi környéken felépült nettó 4046 négyzetméteres alapterületű társasház lakásainak mintegy 90 százaléka már el is kelt.
 • Látványos ütemben haladnak az egykori zöld SZTK felújításával a szakemberek. Még februárban arról számolt be a járási hivatal, hogy nemsokára végez a bontási munkálatokkal a kivitelező konzorcium.
 • A szántódi Balaton-part mellett felépülő BalaLandben családi- és élménypark is épül majd. A beruházás a Grabarics Kft. munkájával kezdődik meg júniusban, melynek során két ötszintes lakóépületet alakítanak ki.