Menü
Sajtómegjelenések
 • 2013. 09. 16
  II. Nyári Szabadegyetem Baján a Magyar Mérnök Együttműködés Egyesület szervezésében
  A 'Mai magyar építőipar helyzetfeltárása' című három napos programsorozaton több neves szakmai előadó mellett cégünk vezetője, Grabarics Gábor is tartott előadást. A Magyar Mérnök Együttműködés Egyesület idén második alkalommal rendezte meg Nyári Szabadegyetemét 2013. szeptember 6-8. között Baján, a 'Mai magyar építőipar helyzetfeltárása címmel'.
 • 2013. 09. 16
  Vége a visszaéléseknek: szakértői szervezet dönt
  A 2013. évi XXXIV. törvény a lánctartozások visszaszorítását, a rosszhiszemű gazdasági szereplők elleni hatékony fellépést célozta meg. Beszélgetés Grabarics Gáborral az új törvényről, annak szükségességéről.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • A látszóbeton, azaz a láthatóan maradó betonfelületek az utóbbi időben sok építész számára fontos elemmé váltak épületeik megtervezésekor.
 • "Sok lakást építünk, pillanatnyilag több mint ezer lakás építésében vagyunk benne. A CSOK és az áfacsökkentés jól sikerült intézkedések voltak abban a tekintetben, hogy kimozdították a holtpontról ezt a fontos területet."
 • Tovább folytatódik a fővárosi lakásépítési hullám, miután a Grabarics Kft. kivitelezésében elkészült a Tűzoltó utcai Semmelweis Residence. A felkapott belső-ferencvárosi környéken felépült nettó 4046 négyzetméteres alapterületű társasház lakásainak mintegy 90 százaléka már el is kelt.
 • Látványos ütemben haladnak az egykori zöld SZTK felújításával a szakemberek. Még februárban arról számolt be a járási hivatal, hogy nemsokára végez a bontási munkálatokkal a kivitelező konzorcium.
 • A szántódi Balaton-part mellett felépülő BalaLandben családi- és élménypark is épül majd. A beruházás a Grabarics Kft. munkájával kezdődik meg júniusban, melynek során két ötszintes lakóépületet alakítanak ki.