Menü
Sajtómegjelenések
 • 2013. 09. 16
  II. Nyári Szabadegyetem Baján a Magyar Mérnök Együttműködés Egyesület szervezésében
  A 'Mai magyar építőipar helyzetfeltárása' című három napos programsorozaton több neves szakmai előadó mellett cégünk vezetője, Grabarics Gábor is tartott előadást. A Magyar Mérnök Együttműködés Egyesület idén második alkalommal rendezte meg Nyári Szabadegyetemét 2013. szeptember 6-8. között Baján, a 'Mai magyar építőipar helyzetfeltárása címmel'.
 • 2013. 09. 16
  Vége a visszaéléseknek: szakértői szervezet dönt
  A 2013. évi XXXIV. törvény a lánctartozások visszaszorítását, a rosszhiszemű gazdasági szereplők elleni hatékony fellépést célozta meg. Beszélgetés Grabarics Gáborral az új törvényről, annak szükségességéről.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • Az építkezési helyszín az emberek pillanatnyi tevékenységéből adódóan folyamatosan változik, így nincs olyan perc, amikor lazítani lehet. A munkavédelem területén nem létezik tökéletes biztonsági állapot, de közelíteni lehet hozzá.
 • A Grabarics az egészségbiztosítás keretén belül minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel biztosítja munkavállalói számára a magán egészségügyi ellátást.
 • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
 • Az NMHH új épületszárnyának alapkövét szeptemberben tették le a fővárosi Visegrádi utcában. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új épülete helyén jelenleg egy 2600 négyzetméter alapterületű munkagödör van, ahol a munkák már 8 méterrel a föld alatt folynak. Ezzel párhuzamosan megkezdtük a toronydaruk alapozási feladatait, januárban kezdődhet a szerkezet építése!
 • A beruházással 13 200 négyzetméterre bővül a hatóság Visegrádi utcai telephelye a Grabarics Építőipari Kft. munkájával.