Menü
Sajtómegjelenések
 • 2016. 05. 11
  Új üzemcsarnokot épít a Thyssenkrupp Jászfényszarun
  Új üzemcsarnokot épít a Thyssenkrupp a jászfényszarui ipari parkban, a több mint 30 milliárd forintos autóipari beruházással a német konszern csaknem 500 új munkahelyet teremt 2019-ig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen - mondta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán, az építkezés első
 • 2016. 05. 11
  Behozza az árát a csomagolóanyag gyártó üzem
  A dinamikusan fejlődő cég korábbi modern, herceghalmi telepét kinőve kezdett újabb fejlesztésbe, amelyhez sikerült valamennyi Európai Uniós forrást találni, de a költségek oroszlánrészét a cég saját maga termelte ki. Az új sóskúti üzemet egy három telek összevonásából létesült nagyobb területre tervezték.
 • 2016. 05. 11
  Egyedülálló, futurisztikus, ultramodern - elkészült Veszprémben az új onkológiai centrum
  lenyűgöző, futurisztikus, ultramodern – nehezen találni szavakat a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházban hétfőn bemutatott új onkológiai központra. A fejlesztési projekt hivatalos zárására meghívott szakemberek és újságírók végigjárhatták az új épület valamennyi szintjét, és meggyőződhettek róla,
 • 2016. 05. 11
  Multifunkcionális fejlesztőtér épült Kápolnásnyéken
  Aki az M7-es autópályáról Velence irányába tart, Kápolnásnyéken, a körforgalom előtt nem sokkal egy meglehetősen nagy építkezéssel találkozik. A gyorsan növő épületegyüttes láttán sokan kíváncsiak, vajon milyen célt szolgál majd?
 • 2016. 05. 11
  Több ezer leúszott hossz haszna
  Átadták a IX. Úszógálán összegyűjtött közel százhúszezer forintos adományt a Móra iskolának és a Jószolgálati otthonnak, melyet mindkét intézmény a sportra, sporteszközök vásárlására fordít majd. Megérkeztek az adományok, amit a versenyzők a néhány héttel ezelőtt tartott úszógálán összegyűjtöttek. Kótai Henriett, az adományozó Grabarics Kft.
Legfrissebb sajtómegjelenések
 • Az építkezési helyszín az emberek pillanatnyi tevékenységéből adódóan folyamatosan változik, így nincs olyan perc, amikor lazítani lehet. A munkavédelem területén nem létezik tökéletes biztonsági állapot, de közelíteni lehet hozzá.
 • A Grabarics az egészségbiztosítás keretén belül minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel biztosítja munkavállalói számára a magán egészségügyi ellátást.
 • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
 • Az NMHH új épületszárnyának alapkövét szeptemberben tették le a fővárosi Visegrádi utcában. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új épülete helyén jelenleg egy 2600 négyzetméter alapterületű munkagödör van, ahol a munkák már 8 méterrel a föld alatt folynak. Ezzel párhuzamosan megkezdtük a toronydaruk alapozási feladatait, januárban kezdődhet a szerkezet építése!
 • A beruházással 13 200 négyzetméterre bővül a hatóság Visegrádi utcai telephelye a Grabarics Építőipari Kft. munkájával.