Menü
Sajtómegjelenések
  • 2016. 05. 11
    Új üzemcsarnokot épít a Thyssenkrupp Jászfényszarun
    Új üzemcsarnokot épít a Thyssenkrupp a jászfényszarui ipari parkban, a több mint 30 milliárd forintos autóipari beruházással a német konszern csaknem 500 új munkahelyet teremt 2019-ig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen - mondta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán, az építkezés első
  • 2016. 05. 11
    Behozza az árát a csomagolóanyag gyártó üzem
    A dinamikusan fejlődő cég korábbi modern, herceghalmi telepét kinőve kezdett újabb fejlesztésbe, amelyhez sikerült valamennyi Európai Uniós forrást találni, de a költségek oroszlánrészét a cég saját maga termelte ki. Az új sóskúti üzemet egy három telek összevonásából létesült nagyobb területre tervezték.
  • 2016. 05. 11
    Egyedülálló, futurisztikus, ultramodern - elkészült Veszprémben az új onkológiai centrum
    lenyűgöző, futurisztikus, ultramodern – nehezen találni szavakat a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházban hétfőn bemutatott új onkológiai központra. A fejlesztési projekt hivatalos zárására meghívott szakemberek és újságírók végigjárhatták az új épület valamennyi szintjét, és meggyőződhettek róla,
  • 2016. 05. 11
    Multifunkcionális fejlesztőtér épült Kápolnásnyéken
    Aki az M7-es autópályáról Velence irányába tart, Kápolnásnyéken, a körforgalom előtt nem sokkal egy meglehetősen nagy építkezéssel találkozik. A gyorsan növő épületegyüttes láttán sokan kíváncsiak, vajon milyen célt szolgál majd?
  • 2016. 05. 11
    Több ezer leúszott hossz haszna
    Átadták a IX. Úszógálán összegyűjtött közel százhúszezer forintos adományt a Móra iskolának és a Jószolgálati otthonnak, melyet mindkét intézmény a sportra, sporteszközök vásárlására fordít majd. Megérkeztek az adományok, amit a versenyzők a néhány héttel ezelőtt tartott úszógálán összegyűjtöttek. Kótai Henriett, az adományozó Grabarics Kft.
Legfrissebb sajtómegjelenések