Menü

DUÁLIS KÉPZÉS

A duális képzés során a hallgatók a Grabarics Építőipari Kft. saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat hogyan tudják alkalmazni az építőiparban.

A képzés célja

A Grabarics Építőipari Kft. célja, hogy gyakorlatorientált képzéssel segítse a jövő építőmérnökeit. Célunk, hogy ezáltal olyan versenyképes munkavállalók kerüljenek ki a felsőoktatásból, akik tudásukkal piacképes szakemberekké válnak.

Miért jó nálunk duális hallgatóként dolgozni?

  • Vállalati körülmények között szerezheted meg a gyakorlati ismereteket;
  • Legjobb szakembereinktől tanulhatsz;
  • Havi juttatást kapsz a gyakorlati képzés idejére (a szorgalmi időszakban is);
  • A diploma megszerzése után a legjobbaknak munkalehetőséget ajánlunk.

Izgalmas gyakorlatot az elmélet mellé

Megtapasztalhatod, hogy milyen összeszervezett munka kell ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek egy építkezésen a folyamatok, hogyan irányítják a munkát a mérnökeink, művezetőink, hogyan lesz a tervek-ből kézzel fogható ház, milyen egy kotró, de akár egy toronydaru működését is láthatod közelről.

A gyakorlati idő négyféle tevékenységből áll össze:

Hol történik mindez?

Cégünk központi irodaháza Dunaújvárosban van, itt biztosan többször is meg fognak fordulni a hozzánk csatlakozó diákok. Ezenkívül van egy budapesti és egy budaörsi irodánk is, építkezéseink helyszínei országosan változóak. Éppen ezért a gyakorlati képzés helye változhat az adott félévek tananyagának és a hallgatók összetételének függvényében. Ami biztos, hogy a hozzánk csatlakozó diákok részéről elengedhetetlen az utazási rugalmasság/hajlandóság , mert A GYAKORLAT HELYSZÍNE NEM FIX ÉS ÁLLANDÓ a képzési időszak folyamán.

A kiválasztási folyamat

Mit tartalmazzon az önéletrajzod?

Az önéletrajzodban tüntesd fel a jelenlegi nyelvtudásod szintjét, az eddig elért eredményeidet (tanulmányi versenyek, tudományos/sport/művészeti munkák, eredmények) és az érdeklődési körödet. A jelentkezésedhez csatold a középiskolai/gimnáziumi bizonyítványaid másolatát is.

A jelentkezés határideje:
2021. június 15.

Várjuk tehát a jelentkezésed, ha tettrekész vagy és nem idegenkedsz a szakmát annak fizikai valójában is megismerni. jelentkezz, ha a diplomád mellé gyakorlati tudást is szereznél, és annak a lehetőségét, hogy Magyarország egyik piacvezető építőipari cégénél kapj kezdő gyakornoki pozíciót.

Szőke Beáta
HR asszisztens

szoke.beata@grabarics.hu

DUÁLIS HALLGATÓINK MONDTÁK

Duális képzésben résztvevő egyetemi hallgatóként több, mint egy éve dolgozom a Grabarics Építőipari Kft.-nél. A magas szintűelméleti tudás elsajátításához nélkülözhetetlennek gondolom a gyakorlati tevékenységeimet. Szívesen dolgozom olyan munkahelyen, ahol mindig számíthatok a munkatársaimra, vezetőimre egyaránt és ők elismerik a munkámat.Jó érzés, hogy a vállalatnál egy csapatként dolgozunk, kiegészítjük egymást és közösen bármilyen feladatot meg tudunk oldani.
Polyák Anikó Virág
2018 óta vagyok a Grabarics Építőipari Kft.-nél duális gyakornok. Rendkívül fontosnak tartom, hogy az elméleti képzés mellett, amit az egyetemen kapunk, gyakorlati tudást is szerezzünk. A Grabarics megfelelő módon fölkészít arra, hogy ha kikerülünk az iskolából már magabiztosan álljunk a munkához. A gyakorlati képzés mellett azt is megtanuljuk, hogy hogyan dolgozzunk csapatban, illetve fejlődik a feladatmegoldó képességünk is.
Sándor Dominika
Azért választottam a Grabarics Építőipari Kft.-t mert, Magyarország legkiválóbb építőmérnökeitől szeretnék tanulni. A duális képzés nagyon tetszik, mert kint lehetünk az építkezésen, saját szemünkkel láthatjuk azt, hogyan folynak a munkálatok. A grabaricsos csapat összetartó, a mérnökök nagyon segítőkészek, szívesen válaszolnak minden kérdésemre. Nagyon hálás vagyok, hogy a Grabaricsnál dolgozhatok, megtiszteltetés viselnem a Grabarics lógóval ellátott felszerelést.
Kocsis Norbert