Menü
Hírek
  • 2020. 04. 30
    Többfunkciós műszaki komplexum építése indul a Visegrádi utcában
    A Grabarics Építőipari Kft. nyílt közbeszerzési eljárás keretében elnyerte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság „EMC mérőlabor és szerverközpont építése” projekt kivitelezési jogát. Az új épületszárny - egy többfunkciós műszaki létesítmény - nagyszabású bontási és építési munkálatai május végén indulnak az NMHH Visegrádi utcai telephelyén
  • 2020. 04. 21
    A gödöllői uszoda impozáns látványterveiből hamarosan valóság lesz
    Látványos fázisához érkezett a beruházás, megkezdődött a versenymedence és az azt kétoldalról ölelő 600 fős lelátó feletti nagykupola építése íves kialakítású rétegelt ragasztott fatartóval. A kör alakú szerkezet teljesen egyedülálló, emellett Magyarország három legnagyobb rétegelt ragasztott fatartós kupolája közé sorolható.
  • 2020. 04. 14
    Luxus családi hotel építését kezdtük meg a Balaton déli partján
    A több mint 15 ezer négyzetméteres szálloda a Balaton egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjének része. A BalaLand Hotel¬¬¬***** családi szálloda több mint 8,5 milliárd forintból a Grabarics Építőipari Kft. kivitelezésében valósul meg.
  • 2020. 04. 09
    Kezdődhet a tetőszerkezet építése Szeged új uszodáján
    A szegedi sportuszoda szerkezetépítési munkálatai a rácsos főtartóelemek beemelése után elérték a legmagasabb pontot, ezzel újabb mérföldkőhöz érkezett az építkezés. A FINA előírásoknak is megfelelő sportuszoda előregyártott vasbeton szerkezeteit a Grabarics Vasbeton gyártotta hevesi vasbeton előregyártó üzemében.
Legfrissebb hírek
  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.
Archívum