Menü

Jubiláló munkatársaink


Szép hagyományt őrzünk azzal, hogy a cégnél eltöltött munkaévek alapján a kerek évfordulós, jubiláló kollégák hűségét, kitartását, munkáját az év végi karácsonyi ünnepségen személyesen köszöni meg tulajdonosunk, Grabarics Gábor. Közülük sokan évtizedek óta velünk vannak, példát mutatnak munkabírásból,odafigyelésből, bajtársiasságból. Ők azok, akik látták ezt a céget nagyra nőni,és akik által ez a cég nagyra nőhetett. Szállítják munkatársainkat,falakat építenek itthon vagy éppNémetországban, számlákat könyvelnek, őrzik a vállalat és a dolgozókvagyonát, projektet, brigádot vagy munkagépet vezetnek, ki-ki feladatköre szerint. Ők azok, akikre minden nap számítani lehet,akikben feltétlenül megbízunk, és akiknek köszönjük, hogy öt, tízen-, vagy huszonéve szintén bíznak a Grabarics Kft.-ben. Ők adják ennek avállalatnak a gerincét, az alapot, amire mindig lehet építeni.

Munkatársaink mondták:

Nagyné Tonka Mária könyvelő: 10 éves jubilálása alkalmából
Azitt eltöltött évek alatt sokat dolgoztam, voltak küzdelmes időszakokis. A munkámat megbecsülték, sok öröm is ért ez idő alatt. Jókollégákkal dolgoztam és dolgozom együtt, szakmailag sokat fejlődtem azévek során. Legszebb emlékeim/élményeim a céges kirándulások éscsapatépítők, amik mindig felhőtlen, vidám hangulatban teltek. Már csakegy-két évig szeretnék dolgozni a szakmában, majd utána jönnek anyugdíjas évek. Szívesen átadom a fiataloknak a megszerzett tudást, merta jövő az övéké!

Resch Lóránt vállalkozás előkészítési vezető – 5 éves jubilálása alkalmából
Belépésemnapjától tetszett az a fajta szervezettség és strukturáltság, ami acéget jellemzi. Elérhetőek és partnerek a vezetők, jó csapattal dolgozomegyütt, jó a légkör. A legmeghatározóbb emlék az elmúlt 5 év során azelső önállóan megnyert projektem, de emlékezetesek a céges bulik éskirándulások is.

Semmelweis Zoltán vagyonvédelmi vezető – 10 éves jubilálása alkalmából
Nehézélethelyzetben voltam, amikor a céghez kerültem, így sokat köszönhetekennek a megbízatásnak és a belém vetett bizalomnak. Nagy lendülettel,kedvvel vetettem bele magam a terület kialakításába és működtetésébe. Aszakmám sok esetben küzdelmes, esetenként viszontagságos, ennekellenérea kedvem és energiám töretlen, a mai napig kitart.