Menü

Jubiláló munkatársaink


Szép hagyományt őrzünk azzal, hogy a cégnél eltöltött munkaévek alapján a kerek évfordulós, jubiláló kollégákhűségét, kitartását, munkáját az év végi karácsonyi ünnepségen személyesen köszöni meg tulajdonosunk, Grabarics Gábor. Az 5, 10, 15, vagy akár 20 éve itt dolgozó kollégák nem csak jutalmat, hanem közös emlékek felidézését, megbecsülést, elismerő szavakat is kapnak a vállalat minden munkatársától.

 

Munkatársaink mondták:

 Nagyné Tonka Mária: 10 éves jubilálás
Azitt eltöltött évek alatt sokat dolgoztam, voltak küzdelmes időszakokis. A munkámat megbecsülték, sok öröm is ért ez idő alatt. Jókollégákkal dolgoztam és dolgozom együtt, szakmailag sokat fejlődtem azévek során. Legszebb emlékeim/élményeim a céges kirándulások éscsapatépítők, amik mindig felhőtlen, vidám hangulatban teltek. Már csakegy-két évig szeretnék dolgozni a szakmában, majd utána jönnek anyugdíjas évek. Szívesen átadom a fiataloknak a megszerzett tudást, merta jövő az övéké!

Resch Lóránt – 5 éves jubilálás
Belépésemnapjától tetszett az a fajta szervezettség és strukturáltság, ami acéget jellemzi. Elérhetőek és partnerek a vezetők, jó csapattal dolgozomegyütt, jó a légkör. A legmeghatározóbb emlék az elmúlt 5 év során azelső önállóan megnyert projektem, de emlékezetesek a céges bulik éskirándulások is.

Semmelweis Zoltán – 10 éves jubilálás
Nehézélethelyzetben voltam, amikor a céghez kerültem, így sokat köszönhetekennek a megbízatásnak és a belém vetett bizalomnak. Nagy lendülettel,kedvvel vetettem bele magam a terület kialakításába és működtetésébe. Aszakmám sok esetben küzdelmes, esetenként viszontagságos, ennekellenérea kedvem és energiám töretlen, a mai napig kitart.