Menü
Mecenatúrák
  • 2014. 05. 27
    Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai Nonprofit Kft.
    2014-ben a Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai Közhasznú Non-Profit Kft. szervezte a Parázs-Varázs/Családi Hétvége 2014 rendezvényt, melynek megbízója a Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata volt.
Legfrissebb mecenatúrák
  • „Fogadj örökbe egy óvodát” címmel országos mozgalom indult 2019 második felében. A halmozottan hátrányos helyzetű óvodákért induló mozgalomhoz csatlakozhat bárki, aki segíteni szeretne a mélyszegénységben élő gyermekeknek. Használt, de jó állapotú ruhákkal, játékokkal, íróeszközökkel, szappannal – bármilyen hasonló adománnyal. A Grabarics csapatával úgy gondoltuk, olyan helyen segítünk, ahol a legnagyobb szükség van ránk.
  • Vállalatunk támogatta a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséget a XVII. Carissa Kupa nemzetközi kispályás labdarúgó torna szervezőit.
  • December második felében juttattuk el a Paksi menhelyre az adományokat. Közel 200 kg kutyaeledellel, rengeteg ágyneművel, takaróval, tálakkal és két bála szalmával sikerült a menhely vezetőjét és 340 védencét megörvendeztetnünk.
  • Minden dunaújvárosi illetőségű, helyi lakosokat foglalkoztató vállalat számára fontos kell legyen, hogy az általuk teremtett munkahelyeken és a befizetett helyi adón túl is részesei legyenek a város életének, és ha szükséges, támogassák az arra szoruló dunaújvárosi emberek életének megmentését.