Menü
2017. 01. 13
Zárul a licit
Az összefogás erejével sikerült elérni, hogy a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítványon keresztül támogatott Pecsét István gyógyulásáért egy egész város és térsége fogjon össze.
Zárul a licit

Az összefogás erejével sikerült elérni, hogy a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítványon keresztül támogatott Pecsét István gyógyulásáért egy egész város és térsége fogjon össze.
A Dunaújvárosi Hírlap gyermek rajzversenyt szervezett, a rajzok a Bartók Béla Kamaraszínházban kerültek kiállításra, a kiállítás Pecsét István dunajvárosi fiatalember gyógyulása érdekében szervezett jótékonysági gálával egyidőben került megnyitásra.

A beérkezett rajzokra 01.15-ig lehet licitálni. A gyermekek már megtették a magukét, rajtunk, felnőtteken múlik az, hogy a megvásárolt rajzok árával támogassuk István gyógyulását. Vállalatunk három pályázat megvásárlására tett érvényes licitet.

https://www.grabarics.hu/tarsadalmi-szerepvallalas/mecenatura

Balaskó Milán, Arany János Általános Iskola 2.c, Dunaújváros

Saly Bence, Gárdonyi Géza Általános Iskola 4.d, Dunaújváros

Szenczi Dávid, Gárdonyi Géza Általános Iskola 4.d, Dunaújváros

  • Fontos számunkra, hogy minél több egyetemi és főiskolai hallgató kóstolhasson bele a szakmába nálunk, ezzel is támogatva az építőipari szakemberek hazai képzését. Nem titkolt szándékunk emellett, hogy a legrátermettebbek a jövőben is nálunk és velünk képzeljék el jövőjüket, de legalabbis az egyetem elvégzése után a Grabarics Kft. ott legyen a látókörükben.
  • Az indulást követő folyamatos, majd ugrásszerű kapacitásnövekedés és a termék-struktúra bővülése jelentős szabadpiaci részvételt eredményezett. Egyre többen figyeltek fel az üzemre, mostanra figyelemreméltó megrendelői nyomás nehezedik ránk.
  • Hamarosan eléri legmagasabb pontját a Grabarics Kft. által kivitelezett négy csillagos Superior Hotel. A beruházás a főváros VI. kerületében az Eötvös utca 12-es szám alatt épül, több mint 2 milliárd forint külföldi tőke befektetéséből.A szerkezetépítési munkálatok 2018. júniusában kezdődtek és a tervek szerint 2019 augusztusában fejeződnek be.
  • A Sunset Resort névre keresztelt 84 lakásos társasház építése a tervek szerint halad Fonyódon. Az épület közvetlenül a Balaton partján, egy korábban üres telken, a Fürdő utca 36. szám alatt épül saját strandszakasszal. A saját strandrész mellett, saját parkolója is lesz a lakóknak.
  • Nagy megtiszteltetést jelentett számunka, mikor 2014-ben először, idén pedig hatodszor is bekerültünk a legnépszerűbb márkák közé Magyarországon és elnyertük az egyik legjelentősebb nemzetközi márkaértékelési rendszer védjegyét, a Business Superbrands címet.