Menü
2017. 01. 13
Zárul a licit
Az összefogás erejével sikerült elérni, hogy a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítványon keresztül támogatott Pecsét István gyógyulásáért egy egész város és térsége fogjon össze.
Zárul a licit

Az összefogás erejével sikerült elérni, hogy a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítványon keresztül támogatott Pecsét István gyógyulásáért egy egész város és térsége fogjon össze.
A Dunaújvárosi Hírlap gyermek rajzversenyt szervezett, a rajzok a Bartók Béla Kamaraszínházban kerültek kiállításra, a kiállítás Pecsét István dunajvárosi fiatalember gyógyulása érdekében szervezett jótékonysági gálával egyidőben került megnyitásra.

A beérkezett rajzokra 01.15-ig lehet licitálni. A gyermekek már megtették a magukét, rajtunk, felnőtteken múlik az, hogy a megvásárolt rajzok árával támogassuk István gyógyulását. Vállalatunk három pályázat megvásárlására tett érvényes licitet.

https://www.grabarics.hu/tarsadalmi-szerepvallalas/mecenatura

Balaskó Milán, Arany János Általános Iskola 2.c, Dunaújváros

Saly Bence, Gárdonyi Géza Általános Iskola 4.d, Dunaújváros

Szenczi Dávid, Gárdonyi Géza Általános Iskola 4.d, Dunaújváros

  • Gödöllő több mint 30 ezer lakójának régóta vágya és igénye egy korszerű és megfelelő befogadóképességű uszoda. Ez már 2012 táján is megfogalmazódott, de az eltelt évek alatt a társadalmi igényt a Szent István Egyetem bővülése és a kötelező úszásoktatás bevezetése egyaránt erősítette. Végül hosszú előzmények után a tényleges kivitelezés a munkagödörrel és a terület elhatárolással 2018-ban indult, mára pedig zökkenőmentesen, látványos ütemben halad.
  • Elkészült a Budai Irgalmasrendi Kórház első üteme, melynek keretében új épületszárnnyal bővült a kórház. Az építés időszaka alatt mindvégig működött a régi épületben az összes fekvőbetegosztály, a járóbeteg szakrendelésekkel együtt.
  • A Grabarics Építőipari Kft. nyílt közbeszerzési eljárás keretében elnyerte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság „EMC mérőlabor és szerverközpont építése” projekt kivitelezési jogát. Az új épületszárny - egy többfunkciós műszaki létesítmény - nagyszabású bontási és építési munkálatai május végén indulnak az NMHH Visegrádi utcai telephelyén
  • Látványos fázisához érkezett a beruházás, megkezdődött a versenymedence és az azt kétoldalról ölelő 600 fős lelátó feletti nagykupola építése íves kialakítású rétegelt ragasztott fatartóval. A kör alakú szerkezet teljesen egyedülálló, emellett Magyarország három legnagyobb rétegelt ragasztott fatartós kupolája közé sorolható.
  • A több mint 15 ezer négyzetméteres szálloda a Balaton egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjének része. A BalaLand Hotel¬¬¬***** családi szálloda több mint 8,5 milliárd forintból a Grabarics Építőipari Kft. kivitelezésében valósul meg.