Menü
2022. 03. 29
Újra Thyssenkrupp
A német thyssenkrupp több milliárd forint értékű beruházást hajt végre Jászfényszarun, közvetlenül a meglévő Steering üzeme bővítéseként. A több hónapos tender eljárást követően a thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. ismét bizalmat szavazott a Grabarics Kft-nek az új létesítmény megépítésére.
Újra Thyssenkrupp

 

A 10 800 m2 hasznos alapterületű létesítmény munkaterületét március 3-án átvettük a Megrendelőtől, a szerkezetkész állapot nyár közepére készül el és a külső munkákkal együtt a beruházás várhatóan még ebben az évben teljeskörűen megvalósul.

A thyssenkrupp és a Grabarics Kft. kapcsolata 2016-ban, két új - mintegy 31 700 m2-es – üzem megépítésével kezdődött, ahol kormányművek és hengerfejbe integrált vezérműtengelyek gyártása folyik. Ezt követően 2017-ben újabb megbízást kaptunk a thyssenkrupp csaknem 20 000 m2-es debreceni csavarrugó- és stabilizátor üzemének megépítésére, majd a közös munka 2018-ban, a jászfényszarui létesítmény Camshaft üzleti egységének 8400 m2-es bővítésével folytatódott. A thyssenkrupp 2018-tól kezdődően szolgálja ki a neves autóipari vállalatok igényeit, a legmagasabb technológiai körülmények között készült termékeivel.