Menü
2012. 05. 07
Új telephelyet avatott a Grabarics Kft.
Csarnokavató ünnepséget tartott a Grabarics Építőipari Kft. 05.04-én pénteken, a Kft. dunaújvárosi telephelyén.
Új telephelyet avatott a Grabarics Kft.

Csarnokavató ünnepséget tartott a Grabarics Építőipari Kft. 05.04-én pénteken, a Kft. dunaújvárosi telephelyén. Az ünnepség díszvendége Dr. Dorkota Lajos, a Fejér Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, továbbá Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere volt.
A beruházás keretében egy komplex fejlesztés történt uniós támogatás igénybevételével. A beruházás két ütemben zajlott, melynek első állomása a Kft. korábbi telephelye melletti 1,8 hektáros terület megvásárlása volt 2009 novemberében. A második ütemre a Grabarics Kft. pályázatot nyújtott be, mely tartalmazta az ingatlanon álló közel kétezer négyzetméteres csarnok átépítését, korszerű acélszerkezeti üzem kialakítását, modern fémmegmunkáló gépek megvásárlását, a szárazanyag raktár és a szociális épület kialakítását, valamint az infrastruktúra fejlesztés befejező munkáit.

Új telephelyet avatott a Grabarics Kft.
Új telephelyet avatott a Grabarics Kft.
Új telephelyet avatott a Grabarics Kft.
Új telephelyet avatott a Grabarics Kft.
  • A kivitelezést a Grabarics Építőipari Kft. végzi. A kormány 3,15 milliárd forinttal támogatja a befektetést, ami 150 munkahely létrejöttéhez is hozzájárul Jászberényben. A Sangsin gyárbővítése, az elmúlt 5 évre visszatekintve, a 30. ilyen beruházás belföldön, és nem az első, amely Dél-Koreából érkezett.
  • A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fényeslitkén megépülő East-West Gate (EWG) intermodális kombiterminál építése mintegy 125 hektáros területen valósul meg. A multifunkcionális épület, raktárcsarnok, gépjármű tároló és konténertároló előregyártott vasbeton szerkezeteinek gyártmánytervezét, gyártását, szállítását és szerelését, továbbá ezen szerkezetek kivitelezéséhez kapcsolódó alapozási (munkagödör földkiemelése, szerelőbeton, vasalt kehelytalp) munkákat a Grabarics Vasbeton végzi.
  • A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság komplex műszaki székházának építése során a mélygarázsok megépítése után a szakemberek elérték az utca szintjét. Június harmadik hetében megkezdődött az épület földszinti szerkezeti elemeinek kialakítása az Esztergomi út felőli szakaszon a függőleges vasbetonszerkezetek készítésével.
  • 2021 tavaszára teljesen elkészült a négyszintes, mintegy 13,5 ezer négyzetméter hasznos alapterületű szegedi Tiszavirág Sportuszoda. A létesítmény előregyártott vasbeton szerkezeteit a Grabarics Vasbeton gyártotta hevesi előregyártó üzemében.
  • Honlapunkon digitálisan is elérhető a Grabarics Monitor legújabb száma, melyben többek között olvashatnak munkatársainkról, munkáinkról, szolgáltatásainkról, közösségünkről, innovációról és technológiáról, képzésekről, munkavédelemről. Kellemes olvasgatást és szép nyarat kíván a Grabarics csapata!