Menü
2023. 09. 16
Új építésű prémium lakások Pasarét szívében a Grabarics Development Kft-től
A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
Új építésű prémium lakások Pasarét szívében a Grabarics Development Kft-től

 

A projekt tervezési vezérelve a meglévő környezetbe illeszkedő, a terület természetes adottságaira épülő zöld környezet, mely a Pasarét villahangulatát idézi. Az utcafront és a belső kert lehatárolása a természetesség jegyében zöld növényzettel és sokszínű, változatos kertépítészeti megoldások keresztezésével valósul meg. A táj és a lakókörnyezet szinergiáját a nagyvonalú zöldterületek és az aktív pihenésre létrehozott terek adják. A minden tekintetben csúcsminőségű, fenntartható lakások építésével, az egyedi dizájnnal és a legmodernebb építési technológiákkal a GRABARICS DEVELOPMENT célja az élhetőség egy új mértékadó léptékét letenni a magyarországi újépítésű lakóingatlan piacán.

  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.
  • Dunaszentgyörgyön, a Paksi Atomerőmű közvetlen szomszédságában készült el a Szentgyörgy Műszaki Szálló.