Menü
2016. 07. 05
Terv szerint épül a gigaberuházás Jászfényszarun
A gyorsan változó terepen már emelkedik a kormányrendszerek gyártására tervezett Camshaft csarnok előregyártott vasbeton szerkezete.
Terv szerint épül a gigaberuházás Jászfényszarun

A gyorsan változó terepen már emelkedik a kormányrendszerek gyártására tervezett Camshaft csarnok előregyártott vasbeton szerkezete.
A harminc milliárdos beruházás keretében 2 gyártócsarnok, egy tesztépület, egy szociális épület és egy porta-őrház fog megépülni. Az óriási építési területen rengeteg feladat zajlik egyszerre annak érdekében, hogy időben elkészüljön az új létesítmény. A gyorsan változó terepen már emelkedik a kormányrendszerek gyártására tervezett Camshaft csarnok előregyártott vasbeton szerkezete.

Rendkívüli megtiszteltetés, hogy tisztességes verseny keretein belül sikerült elnyernünk a megbízást a kormányrendszerek területén világviszonylatban is technológiavezető Thysennkrupp Presta Hungary Kft. jászfényszarui gyárának megépítésére.

  • Az alapozási munkák befejezését követően nagy erővel zajlanak a szegedi kézilabdacsarnok szerkezetépítési munkálatai. Az akadémia előregyártott szerkezete már elkészült. A PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.
  • Az áruházlánc megbízásából ALDI áruház építését kezdtük meg szeptember második felében Budapest VIII. kerületében. Az új, 1600 m2-es áruház egy meglévő épület átalakításával kerül megépítésre. Immár 9 éve, 2011-ben kapta meg a Grabarics Építőipari Kft. első megbízását Aldi diszkont áruház kivitelezésére Budapest XX. kerületében.
  • Újabb állomáshoz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Visegrádi utcai épületkomplexumának bővítése: Karas Monika, a hatóság elnöke és Sorbán János gazdasági igazgató letették az új többfunkciós műszaki épületrész alapkövét. A többek között mérőlaborokat, egy rendezvényközpontot és egy szerverközpontot magába foglaló épületegyüttest 2022-ben adják majd át.
  • Építési körképünk második állomása a gödöllői uszoda kivitelezése, a projektről helyszíni tudósítás alábbi videóban tekinthető meg.
  • A Grabarics Vasbeton gyártja és kivitelezi a Petroszolg Karbantartó és Szolgáltató Kft új, karbantartási, szolgálati, irányítási funkciókat ellátó épületének előregyártott vasbeton szerkezetét Tiszaújvárosban. Az új épület területe mintegy 10 000 m2. A Petroszolg Kft-t 1994-ben alapították, a MOL Nyrt. 100% -os tulajdonú vállalata.