Menü
2020. 01. 06
Örökbe fogadtunk egy ovit!
„Fogadj örökbe egy óvodát” címmel országos mozgalom indult 2019 második felében. A halmozottan hátrányos helyzetű óvodákért induló mozgalomhoz csatlakozhat bárki, aki segíteni szeretne a mélyszegénységben élő gyermekeknek. Használt, de jó állapotú ruhákkal, játékokkal, íróeszközökkel, szappannal – bármilyen hasonló adománnyal. A Grabarics csapatával úgy gondoltuk, olyan helyen segítünk, ahol a legnagyobb szükség van ránk
Örökbe fogadtunk egy ovit!

Decemberben jelentkeztünk, ezt követően a kismarjai Tarka-Barka Óvodát választották nekünk. A cég felajánlása mellett munkatársaink is részt vettek az adományozásban. Tőlük is rengeteg adomány érkezett, ezúton is köszönjük Kollegáinknak! Kismarja lakossága 1200 fő, az óvodánkba 48 gyerek jár, ebből 18 halmozottan hátrányos helyzetű és 13 hátrányos helyzetű. 2 csoport működik, egy kis- és egy nagycsoport. Az óvoda vezetője Farkasné Rácz Gyöngyi, mellette 6 munkatársa – óvó nénik és dadusok látják el - szinte családként - a gyerekek gondozását. Mindannyian mérhetetlen szeretettel, alázattal és elhivatottsággal végzik a dolgukat, a lehető legkevesebb pénzből, de rengeteg szeretettel és türelemmel megoldva a mindennapokat. Minden tiszteletünk ezeké az embereké, nagy örömmel segítettünk, és segítünk a jövőben is.

  • Az eddig csak látványterveken létező új, Szathmáry Zsolt és Kiss Zsolt István tervezte épülettömb homlokzatának Frankel Leó úti, illetve Vidra utcai része már alakot öltött.
  • Mindenek előtt, nagyon Boldog Új Évet kívánunk Mindenkinek! Ezúton szeretnénk újra megköszönni Partnereink és Kollégáink kitüntető bizalmát, igyekszünk megszolgálni továbbra is a felénk tanúsított pozitívumokat és természetesen igyekszünk megfelelni a 2020-as év kihívásainak is! Szinte minden évet úgy zárunk, hogy sok izgalmas dolog történt velünk és egy mozgalmas időszakot hagytunk hátra. Nem volt ez másképp 2019-ben sem.
  • Hevesi vasbeton előregyártó üzemünktevékenységi körében vezető szerepet tölt be az lőregyártott vasbeton szerkezeti munkák teljes körű kivitelezése. Az üzem komplett csarnokszerkezek, többszintesépületvázak, pillérek, gerendák, lépcsők, szelemenek, lábazatipanelek, támfalak, egyedi vasbeton termékek gyártásátvégzi szabadpiaci megrendelésre és saját generálkivitelezési megbízásaihoz kapcsolódóan.
  • Vállalatunk projektmegvalósítási osztálya és társosztályai közötti gördülékeny, konstruktív együttműködés biztosítása volt a fő témája annak az októberben megrendezett Grabarics workshopnak, melynek keretében közös gondolkodásra hívtuk munkatársainkat.
  • A Grabarics cégcsoporthoz tartozó Grabarics Út és Közmű Kft. kivitelezésében a Dózsa György úton közel egy kilométer hosszan újul meg a burkolat, továbbá járdák és kerékpárutak felújítását is magába foglalja a beruházás.