Menü
2020. 01. 06
Örökbe fogadtunk egy ovit!
„Fogadj örökbe egy óvodát” címmel országos mozgalom indult 2019 második felében. A halmozottan hátrányos helyzetű óvodákért induló mozgalomhoz csatlakozhat bárki, aki segíteni szeretne a mélyszegénységben élő gyermekeknek. Használt, de jó állapotú ruhákkal, játékokkal, íróeszközökkel, szappannal – bármilyen hasonló adománnyal. A Grabarics csapatával úgy gondoltuk, olyan helyen segítünk, ahol a legnagyobb szükség van ránk
Örökbe fogadtunk egy ovit!

Decemberben jelentkeztünk, ezt követően a kismarjai Tarka-Barka Óvodát választották nekünk. A cég felajánlása mellett munkatársaink is részt vettek az adományozásban. Tőlük is rengeteg adomány érkezett, ezúton is köszönjük Kollegáinknak! Kismarja lakossága 1200 fő, az óvodánkba 48 gyerek jár, ebből 18 halmozottan hátrányos helyzetű és 13 hátrányos helyzetű. 2 csoport működik, egy kis- és egy nagycsoport. Az óvoda vezetője Farkasné Rácz Gyöngyi, mellette 6 munkatársa – óvó nénik és dadusok látják el - szinte családként - a gyerekek gondozását. Mindannyian mérhetetlen szeretettel, alázattal és elhivatottsággal végzik a dolgukat, a lehető legkevesebb pénzből, de rengeteg szeretettel és türelemmel megoldva a mindennapokat. Minden tiszteletünk ezeké az embereké, nagy örömmel segítettünk, és segítünk a jövőben is.

  • A szegedi sportuszoda szerkezetépítési munkálatai a rácsos főtartóelemek beemelése után elérték a legmagasabb pontot, ezzel újabb mérföldkőhöz érkezett az építkezés. A FINA előírásoknak is megfelelő sportuszoda előregyártott vasbeton szerkezeteit a Grabarics Vasbeton gyártotta hevesi vasbeton előregyártó üzemében.
  • A beruházás keretében új épületszárnnyal bővült a kórház, melynek homlokzatára a dekorbeton elemeket a Grabarics Vasbeton gyártotta. Az építés időszaka alatt mindvégig működött a régi épületben az összes fekvő betegosztály, az összes járóbeteg szakrendeléssel együtt.
  • A kivitelezésben a hatékonyság, a gyors és minőségi munka szinte mindig az elsődleges szempontok között szerepelnek, ezek megvalósításához az előregyártott betonelemek a legjobb megoldások közé tartoznak.
  • A Grabarics és az Aktuál Bau közös kivitelezésében elkezdődött az ötcsillagos Grand Hotel Tokaj kivitelezése, amely 100 szobával épül meg összesen 9000 négyzetméteren.
  • A lakótömbök a Grabarics Development fejlesztőcég beruházásában, a Grabarics Kft. kivitelezésével készülnek. Az előregyártott vasbeton elemeket a Grabarics Vasbeton gyártja a cégcsoport hevesi vasbeton előregyártó üzemében, a helyszíni daruzás saját tulajdonú SAEZ toronydarukkal történik, melyeknek egyúttal a Grabarics Kft. kizárólagos hazai disztribútora.