Menü
2020. 11. 25
November 9.-e az örökbefogadás világnapja
Tavalyi évben, az Örökbe fogadok egy ovit! program indulását követően, 4000-en fogadtak örökbe egy ovit, gyerekházat, tanodát, gyermekotthont. Nagy büszkeséggel beszélünk arról, hogy részesei vagyunk azoknak, akik naggyá tették ezt a kezdeményezést a figyelmükkel és a társaságukkal!
November 9.-e az örökbefogadás világnapja

 

Több évtizedes ajándékozási hagyományainkat megszakítva immár második éve, hogy karácsonykor az ajándékozásra szánt összeget jótékony célra fordítjuk, olyan szervezetek és nehézsorsú családok mindennapjait segítve, akik számára gyakran a létfenntartás a tét a szürke hétköznapokban.

Úgy gondoljuk, hogy a magunk mögött hagyott hónapokat méltón és igazi értéket adva csakis a segítségnyújtás örömével zárhatjuk. A Grabaricsnál fontos szerepe van a társadalmi szerepvállalásnak. Két éve csatlakoztunk az Örökbe fogadok egy ovit! kezdeményezéshez, ahol adományaink segítségével a kismarjai Tarka-Barka Óvóda mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeinek ünnep- sőt, hétköznapjait tesszük színesebbé, csillogóbbá. Sok esetben a halmozottan hátrányos helyzetű családokból érkező gyerekek egyetlen, halovány esélye a felzárkózásra az óvoda és az iskola, olyan minták megismerésével, amivel a HHH-s környezeten kívül érvényesülhetnek - ha szerencséjük van. Az óvodát támogató program mellett nehéz élethelyzetben lévő családok terhein is igyekszünk könnyíteni különböző háztartási gépek és tartós élelmiszerek vásárlásával.

 

November 9.-e az örökbefogadás világnapja
November 9.-e az örökbefogadás világnapja
  • A Grabarics az egészségbiztosítás keretén belül minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel biztosítja munkavállalói számára a magán egészségügyi ellátást.Az együttműködés keretében minden dolgozó számára biztosított a hozzáférés a legjobb és legmegbízhatóbb egészségügyi szakemberekhez és ellátáshoz.
  • A MagyarBrands program már 11 éve értékel magyar márkákat annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbbak teljesítményére. 2020-ban a GRABARICS első alkalommal nyerte el a kiváló magyar márkákat díjazó MagyarBrands Program „Kiváló Üzleti Márka” díját, 2013 óta pedig immár hetedik alkalommal a Business Superbrands elismerést.
  • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
  • A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság komplex műszaki székházának építése november első hetében újabb jelentős lépéshez érkezett, melynek keretében megtörtént az első toronydaru telepítése. A második toronydarut várhatóan január első napjaiban állítjuk fel.
  • Az alapozási munkák befejezését követően nagy erővel zajlanak a szegedi kézilabdacsarnok szerkezetépítési munkálatai. Az akadémia előregyártott szerkezete már elkészült. A PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.