Menü
2023. 09. 16
Nívódíjat kapott a Pick Aréna
Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
Nívódíjat kapott a Pick Aréna

 

Megtiszteltetés, hogy részt vállalhattunk a Design & Build konstrukcióban elkészült komplexum kivitelezésében, hiszen az az építészeti tervezés minősége mellett, a a kivitelezés műszaki színvonala is hozzájárult a díj megítéléséhez. Ezúton gratulálunk a és a beruházóknak, tervezőknek és minden kivitelezőnek aki részt vett Dél-Magyarország egyik legújabb, legmodernebb és egyben a vidék legnagyobb sportcsarnokának a megvalósításában!

 

  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.
  • Dunaszentgyörgyön, a Paksi Atomerőmű közvetlen szomszédságában készült el a Szentgyörgy Műszaki Szálló.
  • 30 éves születésnapunk alkalmából egész éven átívelő programsorozatunk egyik legfontosabb állomásához érkeztünk június 10-én.