Menü
2017. 05. 18
Néhány év szünet után, de befejeződött a szekszárdi Family Center projekt
Átadtuk a megrendelőnek a Szekszárdi Family Centert. A 2016 novemberében kezdődött építkezés végeztével végre teljes funkciójában, az eredeti terveknek megfelelően működhet a Szekszárdi Bevásárlópark.
Néhány év szünet után, de befejeződött a szekszárdi Family Center projekt

Átadtuk a megrendelőnek a Szekszárdi Family Centert. A 2016 novemberében kezdődött építkezés végeztével végre teljes funkciójában, az eredeti terveknek megfelelően működhet a Szekszárdi Bevásárlópark. Azok közül, akik most dolgoztak az építkezésen, sokan talán nem is tudták, hogy a már ott működő Interspar is a Grabarics Kft. munkájaként jött létre, még 2013-ban.

Az eredeti tervek szerint a két ingatlan együtt készült volna el, de a gazdasági környezet úgy hozta, hogy néhány évet várni kellett a másik épülettel.

Az új központban a kiszolgáló helyiségek mellett négy üzlethelységet alakítottunk ki. A Pepco, a CCC és a Budmil már beköltözött, a negyedik bérleményben még folynak a munkálatok. Az épületek körül 268 autó számára alakítottunk ki parkolót.

Öröm számunkra, hogy bár a beruházó időközben változott, mi fejezhettük be a kivitelezési munkát, amit csaknem öt évvel ezelőtt elkezdtünk.

  • Gödöllő több mint 30 ezer lakójának régóta vágya és igénye egy korszerű és megfelelő befogadóképességű uszoda. Ez már 2012 táján is megfogalmazódott, de az eltelt évek alatt a társadalmi igényt a Szent István Egyetem bővülése és a kötelező úszásoktatás bevezetése egyaránt erősítette. Végül hosszú előzmények után a tényleges kivitelezés a munkagödörrel és a terület elhatárolással 2018-ban indult, mára pedig zökkenőmentesen, látványos ütemben halad.
  • Elkészült a Budai Irgalmasrendi Kórház első üteme, melynek keretében új épületszárnnyal bővült a kórház. Az építés időszaka alatt mindvégig működött a régi épületben az összes fekvőbetegosztály, a járóbeteg szakrendelésekkel együtt.
  • A Grabarics Építőipari Kft. nyílt közbeszerzési eljárás keretében elnyerte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság „EMC mérőlabor és szerverközpont építése” projekt kivitelezési jogát. Az új épületszárny - egy többfunkciós műszaki létesítmény - nagyszabású bontási és építési munkálatai május végén indulnak az NMHH Visegrádi utcai telephelyén
  • Látványos fázisához érkezett a beruházás, megkezdődött a versenymedence és az azt kétoldalról ölelő 600 fős lelátó feletti nagykupola építése íves kialakítású rétegelt ragasztott fatartóval. A kör alakú szerkezet teljesen egyedülálló, emellett Magyarország három legnagyobb rétegelt ragasztott fatartós kupolája közé sorolható.
  • A több mint 15 ezer négyzetméteres szálloda a Balaton egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjének része. A BalaLand Hotel¬¬¬***** családi szálloda több mint 8,5 milliárd forintból a Grabarics Építőipari Kft. kivitelezésében valósul meg.