Menü
2017. 05. 18
Néhány év szünet után, de befejeződött a szekszárdi Family Center projekt
Átadtuk a megrendelőnek a Szekszárdi Family Centert. A 2016 novemberében kezdődött építkezés végeztével végre teljes funkciójában, az eredeti terveknek megfelelően működhet a Szekszárdi Bevásárlópark.
Néhány év szünet után, de befejeződött a szekszárdi Family Center projekt

Átadtuk a megrendelőnek a Szekszárdi Family Centert. A 2016 novemberében kezdődött építkezés végeztével végre teljes funkciójában, az eredeti terveknek megfelelően működhet a Szekszárdi Bevásárlópark. Azok közül, akik most dolgoztak az építkezésen, sokan talán nem is tudták, hogy a már ott működő Interspar is a Grabarics Kft. munkájaként jött létre, még 2013-ban.

Az eredeti tervek szerint a két ingatlan együtt készült volna el, de a gazdasági környezet úgy hozta, hogy néhány évet várni kellett a másik épülettel.

Az új központban a kiszolgáló helyiségek mellett négy üzlethelységet alakítottunk ki. A Pepco, a CCC és a Budmil már beköltözött, a negyedik bérleményben még folynak a munkálatok. Az épületek körül 268 autó számára alakítottunk ki parkolót.

Öröm számunkra, hogy bár a beruházó időközben változott, mi fejezhettük be a kivitelezési munkát, amit csaknem öt évvel ezelőtt elkezdtünk.

  • Fontos számunkra, hogy minél több egyetemi és főiskolai hallgató kóstolhasson bele a szakmába nálunk, ezzel is támogatva az építőipari szakemberek hazai képzését. Nem titkolt szándékunk emellett, hogy a legrátermettebbek a jövőben is nálunk és velünk képzeljék el jövőjüket, de legalabbis az egyetem elvégzése után a Grabarics Kft. ott legyen a látókörükben.
  • Az indulást követő folyamatos, majd ugrásszerű kapacitásnövekedés és a termék-struktúra bővülése jelentős szabadpiaci részvételt eredményezett. Egyre többen figyeltek fel az üzemre, mostanra figyelemreméltó megrendelői nyomás nehezedik ránk.
  • Hamarosan eléri legmagasabb pontját a Grabarics Kft. által kivitelezett négy csillagos Superior Hotel. A beruházás a főváros VI. kerületében az Eötvös utca 12-es szám alatt épül, több mint 2 milliárd forint külföldi tőke befektetéséből.A szerkezetépítési munkálatok 2018. júniusában kezdődtek és a tervek szerint 2019 augusztusában fejeződnek be.
  • A Sunset Resort névre keresztelt 84 lakásos társasház építése a tervek szerint halad Fonyódon. Az épület közvetlenül a Balaton partján, egy korábban üres telken, a Fürdő utca 36. szám alatt épül saját strandszakasszal. A saját strandrész mellett, saját parkolója is lesz a lakóknak.
  • Nagy megtiszteltetést jelentett számunka, mikor 2014-ben először, idén pedig hatodszor is bekerültünk a legnépszerűbb márkák közé Magyarországon és elnyertük az egyik legjelentősebb nemzetközi márkaértékelési rendszer védjegyét, a Business Superbrands címet.