Menü
2017. 05. 31
Negyedszerre is Business Superbrands a Grabarics Kft.
Örömmel jelentjük, hogy cégünk sorozatban negyedik alkalommal érdemelte ki a Business Superbrands elismerést.
Negyedszerre is Business Superbrands a Grabarics Kft.

Örömmel jelentjük, hogy cégünk sorozatban negyedik alkalommal érdemelte ki a Business Superbrands elismerést.

Az elismerés azon túl, hogy visszaigazolja cégfilozófiánk helyességét azért is értékes számunkra, mert odaítélése objektív, egy független bizottság döntése alapján történik. A döntési szempontok között számos olyat találunk, amit mi magunk is fontosnak találunk működésünkben. Ilyen tulajdonságok a stabilitás, a bizalom, a márkaérték, a piaci szereplés, a reputáció és a tradíció.

  • Az alapozási munkák befejezését követően nagy erővel zajlanak a szegedi kézilabdacsarnok szerkezetépítési munkálatai. Az akadémia előregyártott szerkezete már elkészült. A PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.
  • Az áruházlánc megbízásából ALDI áruház építését kezdtük meg szeptember második felében Budapest VIII. kerületében. Az új, 1600 m2-es áruház egy meglévő épület átalakításával kerül megépítésre. Immár 9 éve, 2011-ben kapta meg a Grabarics Építőipari Kft. első megbízását Aldi diszkont áruház kivitelezésére Budapest XX. kerületében.
  • Újabb állomáshoz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Visegrádi utcai épületkomplexumának bővítése: Karas Monika, a hatóság elnöke és Sorbán János gazdasági igazgató letették az új többfunkciós műszaki épületrész alapkövét. A többek között mérőlaborokat, egy rendezvényközpontot és egy szerverközpontot magába foglaló épületegyüttest 2022-ben adják majd át.
  • Építési körképünk második állomása a gödöllői uszoda kivitelezése, a projektről helyszíni tudósítás alábbi videóban tekinthető meg.
  • A Grabarics Vasbeton gyártja és kivitelezi a Petroszolg Karbantartó és Szolgáltató Kft új, karbantartási, szolgálati, irányítási funkciókat ellátó épületének előregyártott vasbeton szerkezetét Tiszaújvárosban. Az új épület területe mintegy 10 000 m2. A Petroszolg Kft-t 1994-ben alapították, a MOL Nyrt. 100% -os tulajdonú vállalata.