Menü
2023. 07. 03
Műszaki szálló – extrákkal
Dunaszentgyörgyön, a Paksi Atomerőmű közvetlen szomszédságában készült el a Szentgyörgy Műszaki Szálló.
Műszaki szálló – extrákkal

A magasabb vállalati igényeket is kielégítő munkásszállóban 47 fő elhelyezésére van lehetőség, két szinten. A helyileg védett, teljesen felújított főépület és a teljesen új építésű udvari épületszárny kultúrált, csendes belső udvarral egészült ki, a műszaki szálló kívül-belül egyaránt esztétikus megjelenést nyújt. Az értékteremtő és –megőrző beruházás a Grabarics Development Kft. fejlesztése és a Grabarics Kft. kivitelezése keretében valósult meg.

 

 

  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.