Menü
2022. 05. 05
Miskolcon építünk ALDI áruházat
Új ALDI élelmiszeráruház kialakítására kaptunk megbízást a Hofer Magyarország Kft-től. Az új áruház Miskolcon kerül megvalósításra egy meglévő, kétszintes épület felújításával. Az áruházműszaki átadása 2022 júliusában várható.
Miskolcon építünk ALDI áruházat

 

A GRABARICS és az ALDI együttműködése 2011-ben kezdődött, eddig 11 ALDI áruház megépítésén (melyek között szerepel a 100. és 150. áruház kivitelezése), illetve 32 működő áruházban látványpékségek kialakításán dolgoztunk együtt.

Az ALDI nemzetközi szinten is vezető élelmiszer kiskereskedelmi márkák közé tartozik, Magyarországon 2008 óta van jelen , jelenleg több mint 150 üzlettel, és a vállalat folyamatosan tovább terjeszkedik. Az ALDI név az elmúlt évtized során meghatározó fogalommá vált Magyarországon.

 

 

 

  • Zöldmezős beruházással több százmillió forintból épül a Magyar Posta új logisztikai depója Veszprémben. Az új üzemcsarnokot a Grabarics Kft. építi, melynek alapkövét március 22-én tették le a bakonyi megyeszékhelyen. A depó bruttó alapterülete mintegy 5500 négyzetméter.
  • 2022. április 27-én felkerült a bokréta a fővárosi Visegrádi utcában lévő Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új székházára. A 2020 májusában kezdődött kivitelezést a Grabarics Kft. végzi.
  • 2022. 03. 29
    A német thyssenkrupp több milliárd forint értékű beruházást hajt végre Jászfényszarun, közvetlenül a meglévő Steering üzeme bővítéseként. A több hónapos tender eljárást követően a thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. ismét bizalmat szavazott a Grabarics Kft-nek az új létesítmény megépítésére.
  • Hamarosan elkészül a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Visegrádi utcai telephelyén az új többfunkciós műszaki épület tartószerkezete, ezzel egyidőben az épület eléri legmagasabb pontját.
  • A Sangsin Magyarország Kft. jászberényi gyárában elektromos autók akkumulátoraihoz készítenek fém beépítő kereteket, elsősorban a Samsung SDI számára. A megrendelések folyamatos növekedése miatt a vállalat egy 10,5 milliárd forintos üzembővítési projektről döntött, ezzel a fejlesztéssel 150 új munkahely jön létre.