Menü
2020. 12. 22
Megvannak a győztesek! - MagyarBrands 2020
A MagyarBrands program már 11 éve értékel magyar márkákat annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbbak teljesítményére. 2020-ban a GRABARICS első alkalommal nyerte el a kiváló magyar márkákat díjazó MagyarBrands Program „Kiváló Üzleti Márka” díját, 2013 óta pedig immár hetedik alkalommal a Business Superbrands elismerést.
Megvannak a győztesek! - MagyarBrands 2020

 

Külön büszkességgel tölt el Bennünket, hogy a szakmai bizottság által értékelt szempontok – identitás, reputáció, márkaépítés, tradíció, megbízhatóság - számunkra is fontos jelentést képviselnek, továbbá, hogy a GRABARICS egy olyan magyar brand, akivel mind a hazai, mind a nemzetközi piaci szereplők szívesen dolgoznak együtt. Köszönjük a bizalmat!

 

 

  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.