Menü
2015. 01. 31
Megnyitott az INTERSPAR Szekszárdon
A beruházás első ütemeként az egykori Budai Nagy Antal honvéd laktanya területén vállalatunk kivitelezésében épült fel a közel 3000 négyzetméter eladótérrel rendelkező INTERSPAR hipermarket (képekért kattintson).
Megnyitott az INTERSPAR Szekszárdon

A szekszárdi lett az ország 32. INTERSPAR-ja, mely a vásárlótér kialakításában újszerűséget képvisel. A fejlesztés során a beruházó Magnum Hungaria Argon Kft. különös figyelmet fordított a környezetvédelemre, így az épület energiafelhasználását a LED világítás, valamint a modern hűtés- és fűtéstechnikai rendszer teszi korszerűbbé.

A 2014. novemberi nyitóünnepségen Ács Rezső polgármester elmondta, az új üzlet szerves része lehet a város gazdasági életének, hiszen amellett, hogy lehetőséget teremt a szekszárdi és a környékbeli termelők számára a beszállításra, új munkahelyeket is eredményezett. Összesen 79 ember tudott elhelyezkedni, de a szolgáltatások fejlődésével remélhetőleg bővülni fog a létszám, a korábbi Budai Nagy Antal honvéd laktanya területének beépítésben ez ugyanis még csak az első ütem.

Megnyitott az INTERSPAR Szekszárdon
Megnyitott az INTERSPAR Szekszárdon
  • Tavalyi évben, az Örökbe fogadok egy ovit! program indulását követően, 4000-en fogadtak örökbe egy ovit, gyerekházat, tanodát, gyermekotthont. Nagy büszkeséggel beszélünk arról, hogy részesei vagyunk azoknak, akik naggyá tették ezt a kezdeményezést a figyelmükkel és a társaságukkal!
  • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
  • A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság komplex műszaki székházának építése november első hetében újabb jelentős lépéshez érkezett, melynek keretében megtörtént az első toronydaru telepítése. A második toronydarut várhatóan január első napjaiban állítjuk fel.
  • Az alapozási munkák befejezését követően nagy erővel zajlanak a szegedi kézilabdacsarnok szerkezetépítési munkálatai. Az akadémia előregyártott szerkezete már elkészült. A PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.
  • Az áruházlánc megbízásából ALDI áruház építését kezdtük meg szeptember második felében Budapest VIII. kerületében. Az új, 1600 m2-es áruház egy meglévő épület átalakításával kerül megépítésre. Immár 9 éve, 2011-ben kapta meg a Grabarics Építőipari Kft. első megbízását Aldi diszkont áruház kivitelezésére Budapest XX. kerületében.