Menü
2017. 07. 28
Külső bérüzlet sorral bővül a veszprémi TESCO hipermarket
A TESCO GLOBAL Áruházak Kft. megbízásából, zöldmezős beruházás keretében külső megközelítésű bérüzletek kivitelezését kezdjük meg Veszprémben
Külső bérüzlet sorral bővül a veszprémi TESCO hipermarket

A TESCO GLOBAL Áruházak Kft. megbízásából, zöldmezős beruházás keretében külső megközelítésű bérüzletek kivitelezését kezdjük meg Veszprémben a 82-es, körgyűrű és 8-as főközlekedési utak által határolt telekrészen, a meglévő TESCO hipermarket bővítéseként. A bővítés az OBI Barkácsáruház felé valósul meg.

A tulajdonosok döntése alapján a meglévő áruház mellé az OBI áruház felé több kisebb, külső megközelítésű bérüzlet kerül megépítésre, összesen mintegy 3230 négyzetméteren.

Az áruház az építés ideje alatt folyamatosan működik, ezért a parkoló és közműépítések ütemezett kiépítéssel kerülnek megvalósításra.

A kivitelezés 2017.08.02-án indul.

  • A Grabarics Építőipari Kft. vasbeton előregyártó üzeme, a Grabarics Vasbeton nyerte el a szegedi PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését. A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra épülő, teljeskörűen akadálymentesített aréna 8300 nézőt befogadására lesz alkalmas, ahol nemcsak sportrendezvényeket rendezhetnek, hanem tökéletes helyszíne lesz koncerteknek, kiállításoknak.
  • Ütemterv szerint haladnak a Balaton egyik legnagyobb ingatlanfejlesztésének, a karibi beach stílusú BalaLand Residence 112 lakásból álló luxus apartmanház építési munkái.
  • Gödöllő több mint 30 ezer lakójának régóta vágya és igénye egy korszerű és megfelelő befogadóképességű uszoda. Ez már 2012 táján is megfogalmazódott, de az eltelt évek alatt a társadalmi igényt a Szent István Egyetem bővülése és a kötelező úszásoktatás bevezetése egyaránt erősítette. Végül hosszú előzmények után a tényleges kivitelezés a munkagödörrel és a terület elhatárolással 2018-ban indult, mára pedig zökkenőmentesen, látványos ütemben halad.
  • Elkészült a Budai Irgalmasrendi Kórház első üteme, melynek keretében új épületszárnnyal bővült a kórház. Az építés időszaka alatt mindvégig működött a régi épületben az összes fekvőbetegosztály, a járóbeteg szakrendelésekkel együtt.
  • A Grabarics Építőipari Kft. nyílt közbeszerzési eljárás keretében elnyerte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság „EMC mérőlabor és szerverközpont építése” projekt kivitelezési jogát. Az új épületszárny - egy többfunkciós műszaki létesítmény - nagyszabású bontási és építési munkálatai május végén indulnak az NMHH Visegrádi utcai telephelyén