Menü
2021. 11. 03
Ingatlanfejlesztői szerepkörben is helyt állunk
A Grabarics Development Kft. nem teljesen új szereplő az ingatlanfejlesztés területén, hiszen Lakásinvest Kft. néven már 2000 és 2005 között új építésű lakások fejlesztésében, építésében és értékesítésében vett részt.
Ingatlanfejlesztői szerepkörben is helyt állunk

 

Több év kihagyást követően 2018-ban Grabarics Development Kft. néven új céggel, új projektekkel és koncepcióval, de a régi vezetőséggel jelentünk meg, és több évtizedes szakmai tapasztalatainkat felhasználva ma már a jövő otthonait építjük. Büszkék vagyunk arra, hogy a Rákospalota szívében felépült, 2021 év elején átadásra került Hubay Garden lakópark különleges megjelenésével, magas minőséget, számos kényelmi funkciót ötvöző tulajdonságával hamar belopta magát az emberek szívébe, s a beköltöző lakóknak köszönhetően lakásaink a legfontosabb emberi közösségek, családok otthonaivá váltak.

  • A Grabarics Kft. kivitelezésében valósul meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fényeslitkén az East-West Gate (EWG) intermodális kombiterminál, mintegy 125 hektáros területen.
  • Több mint tízezer négyzetméter alapterületű, új logisztikai csarnoképület fejlesztése indult el októberben, Veszprémben, a Szentkirályszabadja szellemváros területén, a repülőtér mellett.
  • A minőség elkötelezettje az élet minden területén, a munkájában és a privát szférában egyaránt. Grabarics Gábor a családjuk nevét viselő építőipari vállalatcsoport résztulajdonosa és irányítója. A cégvezetővel Várkonyi Zsolt, a Dunaújvárosi Hírlap főszerkesztője beszélgetett.
  • A XV. kerületben található, 60 lakásos társasház a Grabarics Development Kft. saját ingatlanfejlesztése, amely Rákospalota szívében, a városházával szemben található. A lakópark kivitelezését a dunaújvárosi kötődésű Grabarics Építőipari Kft. végezte.
  • 15 év alatt 200 milliárd forintot ruházott be Magyarországon a vállalat. Jelentős mérföldkőhöz érkezett az ALDI Magyarország országos hálózatfejlesztése: 2021.07.08-án Pécsett, a Nyugati Iprari út 1. szám alatt megnyílt a vállalat 150. áruháza, amely egyúttal a negyedik ALDI-üzlet a baranyai megyeszékhelyen.