Menü
2021. 11. 03
Ingatlanfejlesztői szerepkörben is helyt állunk
A Grabarics Development Kft. nem teljesen új szereplő az ingatlanfejlesztés területén, hiszen Lakásinvest Kft. néven már 2000 és 2005 között új építésű lakások fejlesztésében, építésében és értékesítésében vett részt.
Ingatlanfejlesztői szerepkörben is helyt állunk

 

Több év kihagyást követően 2018-ban Grabarics Development Kft. néven új céggel, új projektekkel és koncepcióval, de a régi vezetőséggel jelentünk meg, és több évtizedes szakmai tapasztalatainkat felhasználva ma már a jövő otthonait építjük. Büszkék vagyunk arra, hogy a Rákospalota szívében felépült, 2021 év elején átadásra került Hubay Garden lakópark különleges megjelenésével, magas minőséget, számos kényelmi funkciót ötvöző tulajdonságával hamar belopta magát az emberek szívébe, s a beköltöző lakóknak köszönhetően lakásaink a legfontosabb emberi közösségek, családok otthonaivá váltak.

  • Zöldmezős beruházással több százmillió forintból épül a Magyar Posta új logisztikai depója Veszprémben. Az új üzemcsarnokot a Grabarics Kft. építi, melynek alapkövét március 22-én tették le a bakonyi megyeszékhelyen. A depó bruttó alapterülete mintegy 5500 négyzetméter.
  • 2022. április 27-én felkerült a bokréta a fővárosi Visegrádi utcában lévő Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új székházára. A 2020 májusában kezdődött kivitelezést a Grabarics Kft. végzi.
  • Új ALDI élelmiszeráruház kialakítására kaptunk megbízást a Hofer Magyarország Kft-től. Az új áruház Miskolcon kerül megvalósításra egy meglévő, kétszintes épület felújításával. Az áruházműszaki átadása 2022 júliusában várható.
  • 2022. 03. 29
    A német thyssenkrupp több milliárd forint értékű beruházást hajt végre Jászfényszarun, közvetlenül a meglévő Steering üzeme bővítéseként. A több hónapos tender eljárást követően a thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. ismét bizalmat szavazott a Grabarics Kft-nek az új létesítmény megépítésére.
  • Hamarosan elkészül a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Visegrádi utcai telephelyén az új többfunkciós műszaki épület tartószerkezete, ezzel egyidőben az épület eléri legmagasabb pontját.