Menü
2011. 07. 07
Hazajött Liberecből támogatott veterán asztaliteniszezőnk
Klein Sándor hatvanöt éves nyugdíjas a csehországi Liberecben június 20-25 között megrendezett veterán asztalitenisz Európa Bajnokság résztvevője egyesben és párosban.
Hazajött Liberecből támogatott veterán asztaliteniszezőnk

Klein Sándor hatvanöt éves nyugdíjas a csehországi Liberecben június 20-25 között megrendezett veterán asztalitenisz Európa Bajnokság résztvevője egyesben és párosban.
Klein Sándor a Csákvár NB III-as asztalitenisz csapatának igazolt játékosa, 53 éve pingpongozik.

A Grabarics Építőipari Kft. idén első alkalommal segítette Sándort a veterán EB-n való részvétel technikai feltételeinek előteremtésében.

Az Európa Bajnokságon 37 ország 2472 versenyzője vett részt, melyekből több,  mint 1000 fő volt a német nemzetiségű. Magyarországról 40 versenyző utazott a megmérettetésre, mely Csehország 10. legnagyobb városában, Liberecben zajlott 2011. június 20-25. között, összesen 5 sportcsarnokban.

Szponzoráltunk egyéniben felkerült a főtáblára, ahol 3:1-re kikapott angol ellenfelétől. Párosban honfitársával minden mérkőzést elveszítettek, s a vigaszágon is kiestek. A magyarok sajnos aranyérmet nem nyertek. Sándor azóta megkezdte felkészülését a 2012-es, Svédországban megrendezésre kerülő világbajnokságra.

Sándor európabajnoksági támogatókat kereső akciójáról és bajnoksági tapasztalatairól alábbi cikkekben olvashatnak bővebben.

 

Töltse le a teljes cikket pdf-ben.

 

Töltse le a teljes cikket pdf-ben.

  • A COVID-19 magyarországi megjelenésével munkáltatóként alapvető kötelezettségünkké vált az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítása. Első lépésként megtettük a legfontosabb intézkedéseket: leállítottuk az üzleti utakat és céges rendezvényeket, rendszeres értekezleteinket az online térbe helyeztük. Mindeközben megtaláltuk a módját annak, hogy ebben a különleges, rendkívüli, új kommunikációs eszközöket igénylő időszakban is közel tartsuk egymáshoz munkatársainkat a járvány elmúltáig.
  • 2020. 07. 16
    Csarnokbővítési munkálatokkal fejlesztik az INPARK Páty területét: az előregyártott vasbeton szerkezetek gyártását, szerelését és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi, a megbízás két épületrész kialakításáról szól.
  • Megtörtént a műszaki átadása a fonyódi Sunset Resort társasháznak, melyet a Grabarics Építőipari Kft. kivitelezett. Az épület közvetlenül a Balaton partján, a Fürdő utca 36. szám alatt létesült közvetlen kilátással a Badacsonyra.
  • A második ütem a műemléképület felújítását, illetve egy új központi épület megépítését foglalja magában. Ez utóbbi vasbeton szerkezetének építése már folyamatban van. Az építési és rekonstrukciós munkálatok folyamán óriási kihívást jelent a műemléképületben működő kórházban a folyamatos és zavartalan gyógyító tevékenység biztosítása.
  • A Grabarics Építőipari Kft. vasbeton előregyártó üzeme, a Grabarics Vasbeton nyerte el a szegedi PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését. A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra épülő, teljeskörűen akadálymentesített aréna 8300 nézőt befogadására lesz alkalmas, ahol nemcsak sportrendezvényeket rendezhetnek, hanem tökéletes helyszíne lesz koncerteknek, kiállításoknak.