Menü
2011. 07. 07
Hazajött Liberecből támogatott veterán asztaliteniszezőnk
Klein Sándor hatvanöt éves nyugdíjas a csehországi Liberecben június 20-25 között megrendezett veterán asztalitenisz Európa Bajnokság résztvevője egyesben és párosban.
Hazajött Liberecből támogatott veterán asztaliteniszezőnk

Klein Sándor hatvanöt éves nyugdíjas a csehországi Liberecben június 20-25 között megrendezett veterán asztalitenisz Európa Bajnokság résztvevője egyesben és párosban.
Klein Sándor a Csákvár NB III-as asztalitenisz csapatának igazolt játékosa, 53 éve pingpongozik.

A Grabarics Építőipari Kft. idén első alkalommal segítette Sándort a veterán EB-n való részvétel technikai feltételeinek előteremtésében.

Az Európa Bajnokságon 37 ország 2472 versenyzője vett részt, melyekből több,  mint 1000 fő volt a német nemzetiségű. Magyarországról 40 versenyző utazott a megmérettetésre, mely Csehország 10. legnagyobb városában, Liberecben zajlott 2011. június 20-25. között, összesen 5 sportcsarnokban.

Szponzoráltunk egyéniben felkerült a főtáblára, ahol 3:1-re kikapott angol ellenfelétől. Párosban honfitársával minden mérkőzést elveszítettek, s a vigaszágon is kiestek. A magyarok sajnos aranyérmet nem nyertek. Sándor azóta megkezdte felkészülését a 2012-es, Svédországban megrendezésre kerülő világbajnokságra.

Sándor európabajnoksági támogatókat kereső akciójáról és bajnoksági tapasztalatairól alábbi cikkekben olvashatnak bővebben.

 

Töltse le a teljes cikket pdf-ben.

 

Töltse le a teljes cikket pdf-ben.

  • Az eddig csak látványterveken létező új, Szathmáry Zsolt és Kiss Zsolt István tervezte épülettömb homlokzatának Frankel Leó úti, illetve Vidra utcai része már alakot öltött.
  • Mindenek előtt, nagyon Boldog Új Évet kívánunk Mindenkinek! Ezúton szeretnénk újra megköszönni Partnereink és Kollégáink kitüntető bizalmát, igyekszünk megszolgálni továbbra is a felénk tanúsított pozitívumokat és természetesen igyekszünk megfelelni a 2020-as év kihívásainak is! Szinte minden évet úgy zárunk, hogy sok izgalmas dolog történt velünk és egy mozgalmas időszakot hagytunk hátra. Nem volt ez másképp 2019-ben sem.
  • Hevesi vasbeton előregyártó üzemünktevékenységi körében vezető szerepet tölt be az lőregyártott vasbeton szerkezeti munkák teljes körű kivitelezése. Az üzem komplett csarnokszerkezek, többszintesépületvázak, pillérek, gerendák, lépcsők, szelemenek, lábazatipanelek, támfalak, egyedi vasbeton termékek gyártásátvégzi szabadpiaci megrendelésre és saját generálkivitelezési megbízásaihoz kapcsolódóan.
  • „Fogadj örökbe egy óvodát” címmel országos mozgalom indult 2019 második felében. A halmozottan hátrányos helyzetű óvodákért induló mozgalomhoz csatlakozhat bárki, aki segíteni szeretne a mélyszegénységben élő gyermekeknek. Használt, de jó állapotú ruhákkal, játékokkal, íróeszközökkel, szappannal – bármilyen hasonló adománnyal. A Grabarics csapatával úgy gondoltuk, olyan helyen segítünk, ahol a legnagyobb szükség van ránk
  • Vállalatunk projektmegvalósítási osztálya és társosztályai közötti gördülékeny, konstruktív együttműködés biztosítása volt a fő témája annak az októberben megrendezett Grabarics workshopnak, melynek keretében közös gondolkodásra hívtuk munkatársainkat.