Menü
2015. 02. 05
Hátunkon a házunk - Magyarországon át az Aldival
Az ALDI kereskedelmi üzletlánccal három évet meghaladó együttműködésünk eredményeképpen 2015-ben újabb megbízást kaptunk meglévő Aldi áruházakban látványpékségek kialakítására.
Hátunkon a házunk - Magyarországon át az Aldival

Az ALDI kereskedelmi üzletlánccal három évet meghaladó együttműködésünk eredményeképpen 2015-ben újabb megbízást kaptunk meglévő Aldi áruházakban látványpékségek kialakítására.
Az „Azon melegében” névre keresztelt helybensütött pékáru szolgáltatást az Aldi 2014 tavaszától kezdte bevezetni hazai áruházaiban.
 
A program keretében vállalatunk a 2014 márciusától októberig tartó időszakban összesen 22 pékség kialakítási munkálataira kapott megbízást az élelmiszerlánctól. A pékségek kialakítására több ütemben került sor, fővárosi és vidéki áruházakban egyaránt.
 
2015 februárjától újabb 10 pékség kialakítását végezzük el, jellemzően Közép- és Kelet-Magyarország városaiban. A pékségek kivitelezése szakmailag talán nem nagy kihívás, de a megvalósítás annál több odafigyelést és jó szervezőkészséget igényel szakemberinktől, melyet számos tényező nehezít: az országjárás, hogy a kivitelezési munka az áruházak nyitva tartása mellett folyik, illetve ismeretlen terepen megfelelő alvállalkozókat találni - külön-külön is próbatételt jelentenek egy építési projekt során.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy Aldi Magyarország Bt. hosszú évek óta bízik bennünk, folyamatos fejlődéssel, minőséggel igyekszünk igényeiknek  megfelelni.

  • Tavalyi évben, az Örökbe fogadok egy ovit! program indulását követően, 4000-en fogadtak örökbe egy ovit, gyerekházat, tanodát, gyermekotthont. Nagy büszkeséggel beszélünk arról, hogy részesei vagyunk azoknak, akik naggyá tették ezt a kezdeményezést a figyelmükkel és a társaságukkal!
  • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
  • A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság komplex műszaki székházának építése november első hetében újabb jelentős lépéshez érkezett, melynek keretében megtörtént az első toronydaru telepítése. A második toronydarut várhatóan január első napjaiban állítjuk fel.
  • Az alapozási munkák befejezését követően nagy erővel zajlanak a szegedi kézilabdacsarnok szerkezetépítési munkálatai. Az akadémia előregyártott szerkezete már elkészült. A PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.
  • Az áruházlánc megbízásából ALDI áruház építését kezdtük meg szeptember második felében Budapest VIII. kerületében. Az új, 1600 m2-es áruház egy meglévő épület átalakításával kerül megépítésre. Immár 9 éve, 2011-ben kapta meg a Grabarics Építőipari Kft. első megbízását Aldi diszkont áruház kivitelezésére Budapest XX. kerületében.