Menü
2019. 05. 13
Hatodszor is Business Superbrands
Nagy megtiszteltetést jelentett számunka, mikor 2014-ben először, idén pedig hatodszor is bekerültünk a legnépszerűbb márkák közé Magyarországon és elnyertük az egyik legjelentősebb nemzetközi márkaértékelési rendszer védjegyét, a Business Superbrands címet.
Hatodszor is Business Superbrands

 

E díj különösen nagy jelentőséggel bír a Grabarics Kft. számára, mert Superbrands védjegyek magas minőséget szimbolizálnak. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll. A független szakértőkből álló zsűri véleménye továbbra is azt jelzi, hogy jó úton járunk, és cégpolitikánk továbbra is kiemelkedően szolgálja Partnereink, Ügyfeleink, végső soron az ágazat, az ország érdekeit.

Köszönjük az elismerést, és az elkövetkező években is arra törekszünk majd, hogy újra és újra elnyerjük, hiszen a Business Superbrands minősítés nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt a díjazott márkák ügyfeleinek mindennapi választásához. Pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. akik döntésükkel tanúsítják a díjazottak eddigi sikerességét és hitelességét.

A rangos kitüntetéssel idén tizenötödik alkalommal díjazták a márkaerő, az ismertség, a megbecsültség és a tradíció tekintetében legerősebbnek bizonyuló fogyasztói márkákat. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

  • Hamarosan eléri legmagasabb pontját a Grabarics Kft. által kivitelezett négy csillagos Superior Hotel. A beruházás a főváros VI. kerületében az Eötvös utca 12-es szám alatt épül, több mint 2 milliárd forint külföldi tőke befektetéséből.A szerkezetépítési munkálatok 2018. júniusában kezdődtek és a tervek szerint 2019 augusztusában fejeződnek be.
  • A Sunset Resort névre keresztelt 84 lakásos társasház építése a tervek szerint halad Fonyódon. Az épület közvetlenül a Balaton partján, egy korábban üres telken, a Fürdő utca 36. szám alatt épül saját strandszakasszal. A saját strandrész mellett, saját parkolója is lesz a lakóknak.
  • Márciusban kilenc új autóval bővült vállalatunk gépkocsi flottája: a Volkswagen Jetta típusú járműveket a projektvezető munkakörben dolgozó munkatársaink vehették használatba. A tavasz folyamán újabb bővülés várható, melynek során új szerviz autó és teherautó érkezik a termelési folyamatok minél hatékonyabb elvégézésére.
  • Az Erbslöh német autóipari beszállító a 14 milliárd forint bővítés keretében új gyártóüzemet épít Győrben, amely így régiós termelési központjává fejlődik. Az üzem előregyártott vasbeton szerkezetének gyártását és helyszíni kivitelezését a Grabarics VasBeton munkatársai végzik, mintegy 800 millió forint értékben.
  • A Sasad Liget Lakópark 4. ütemében 297 lakás épül meg. A lakások emeleti teraszainak (mintegy 1500 m2) 60x60 cm-es lapokból álló padló burkolatát dekorbeton üzletágunk munkatársai készítik el, kőporcelán helyett betonból. A cementpadlóval szembeni legfontosabb elvárások, hogy legyen strapabíró, tartós, könnyen tisztítható, esztétikus megjelenésű.