Menü
2019. 05. 13
Hatodszor is Business Superbrands
Nagy megtiszteltetést jelentett számunka, mikor 2014-ben először, idén pedig hatodszor is bekerültünk a legnépszerűbb márkák közé Magyarországon és elnyertük az egyik legjelentősebb nemzetközi márkaértékelési rendszer védjegyét, a Business Superbrands címet.
Hatodszor is Business Superbrands

 

E díj különösen nagy jelentőséggel bír a Grabarics Kft. számára, mert Superbrands védjegyek magas minőséget szimbolizálnak. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll. A független szakértőkből álló zsűri véleménye továbbra is azt jelzi, hogy jó úton járunk, és cégpolitikánk továbbra is kiemelkedően szolgálja Partnereink, Ügyfeleink, végső soron az ágazat, az ország érdekeit.

Köszönjük az elismerést, és az elkövetkező években is arra törekszünk majd, hogy újra és újra elnyerjük, hiszen a Business Superbrands minősítés nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt a díjazott márkák ügyfeleinek mindennapi választásához. Pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. akik döntésükkel tanúsítják a díjazottak eddigi sikerességét és hitelességét.

A rangos kitüntetéssel idén tizenötödik alkalommal díjazták a márkaerő, az ismertség, a megbecsültség és a tradíció tekintetében legerősebbnek bizonyuló fogyasztói márkákat. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

  • Gödöllő több mint 30 ezer lakójának régóta vágya és igénye egy korszerű és megfelelő befogadóképességű uszoda. Ez már 2012 táján is megfogalmazódott, de az eltelt évek alatt a társadalmi igényt a Szent István Egyetem bővülése és a kötelező úszásoktatás bevezetése egyaránt erősítette. Végül hosszú előzmények után a tényleges kivitelezés a munkagödörrel és a terület elhatárolással 2018-ban indult, mára pedig zökkenőmentesen, látványos ütemben halad.
  • Elkészült a Budai Irgalmasrendi Kórház első üteme, melynek keretében új épületszárnnyal bővült a kórház. Az építés időszaka alatt mindvégig működött a régi épületben az összes fekvőbetegosztály, a járóbeteg szakrendelésekkel együtt.
  • A Grabarics Építőipari Kft. nyílt közbeszerzési eljárás keretében elnyerte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság „EMC mérőlabor és szerverközpont építése” projekt kivitelezési jogát. Az új épületszárny - egy többfunkciós műszaki létesítmény - nagyszabású bontási és építési munkálatai május végén indulnak az NMHH Visegrádi utcai telephelyén
  • Látványos fázisához érkezett a beruházás, megkezdődött a versenymedence és az azt kétoldalról ölelő 600 fős lelátó feletti nagykupola építése íves kialakítású rétegelt ragasztott fatartóval. A kör alakú szerkezet teljesen egyedülálló, emellett Magyarország három legnagyobb rétegelt ragasztott fatartós kupolája közé sorolható.
  • A több mint 15 ezer négyzetméteres szálloda a Balaton egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjének része. A BalaLand Hotel¬¬¬***** családi szálloda több mint 8,5 milliárd forintból a Grabarics Építőipari Kft. kivitelezésében valósul meg.