Menü
2016. 04. 24
Harmadszor is Business SuperBrands!
Sorozatban harmadik alkalommal, 2016-ban ismét elnyerte a Grabarics Kft. a Business SuperBrands díjat. Hogy mit jelent ez?
Harmadszor is Business SuperBrands!

Sorozatban harmadik alkalommal, 2016-ban ismét elnyerte a Grabarics Kft. a Business SuperBrands díjat. Hogy mit jelent ez? Mára a SuperBrands nem csak a marketing és kommunikációs szakma igazodási pontjává vált, hanem a széles nagyközönség számára is ismert védjegy.

Az ismertség önmagában azonban nem elég, az elismerés sem, a reklám sem, még a minőség sem, ezeknek együttesen kell működniük a siker érdekében. A Business SuperBrands erre a kivételes összhangra mutat rá és igazolja a GRABARICS Kft. légjogosultságát a legjobbak között. Olyan kitüntetés, ami igazolja Megrendelőink tudatos választását, bizalmát, és mindennapi munkánk hozzáadott értékét saját üzletük fejlődéséhez.

Ez az elismerés pozitív visszacsatolás számunkra, s remélem egyúttal megerősítés partnereinknek, hogy ha a GRABARICS Kft. mellett döntenek, nemcsak minőségében, de szolgáltatások tekintetében is ideális partnert választanak. A minősítés, melyet a GRABARICS elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt üzleti partnereinek. A Business SuperBrands 2016 díj visszajelzés számunkra, hogy jó úton haladunk, s természetesen továbbra is igyekszünk rászolgálni a bizalomra.

  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.