Menü
2022. 09. 20
Harmadik üzletét nyitotta meg Miskolcon az ALDI
Újabb áruházzal bővült az ALDI magyarországi üzlethálózata. A vállalat augusztus 25-én megnyitotta harmadik miskolci üzletét, a Nagyváthy János utca 2. szám alatt. Ezzel 158 tagúvá bővült az ALDI hazai hálózata. A GRABARICS és az ALDI együttműködése 2011-ben kezdődött, eddig 11 ALDI áruház megépítésén (melyek között szerepel a 100. és 150. áruház kivitelezése), illetve 32 működő áruházban látványpékségek kialakításán dolgoztunk együtt, melyek összértéke csaknem 4,5 milliárd forint.
Harmadik üzletét nyitotta meg Miskolcon az ALDI

 

Az általunk megépített áruházak összterülete mintegy 17 500 m2.

Az áruházlánc új miskolci egysége az egykori DOMUS bútoráruház földszintjén nyílt meg. Az áruház méretei lehetővé tették, hogy az ALDI mellett egy-egy meglévő gyógyszertár, dohánybolt, bútorüzlet, virágárus is kiszolgálja a vásárlókat. Az ALDI áruház árusítótere a korábban itt üzemelő élelmiszerüzlet helyén, jelentős felújítás után jött létre. A 2022 áprilisában kezdődött munkálatok során a vállalat arra törekedett, hogy a lehető legmodernebb, alacsony energiafelhasználású megoldásokat építse be. A felújítási munkák eredményeként az üzlet energiatakarékos LED-világítást, korszerű épületgépészeti megoldásokat kapott, ami a raktár, az üzlet- és a szociális helyiségek megfelelő klímáját is a korábbinál kedvezőbb energiafelhasználás mellett biztosítja. Ezeknek az élenjáró zöld megoldásoknak is köszönhető, hogy az ALDI idén sorozatban már második alkalommal nyerte el az „Az Év Környezettudatos Kereskedője” díjat. A vállalat jelentősen bővítette a korábban itt rendelkezésre álló parkolót. Az üzletház mellett az eddigi 21-hez további 70 parkolóhelyet alakított ki, így összesen 91 parkolóhely áll majd az üzletház vásárlóinak rendelkezésére.

  • Budapest megújuló Duna-parti szakaszán, a Rákóczi-híd és a Petőfi-híd között húzódó Lechner Ödön fasoron található Infinity Resort vegyes rendeltetésű lakóépület műszaki készültségi foka elérte a 8. emelet feletti födém elkészültének állapotát.
  • Fontos mérföldkőhöz érkezett a német thyssenkrupp konszern jászfényszarui gyárkomplexumának bővítése. A vállalat gyáraiban elektronikus kormányrendszereket, valamint elektromos- és belsőégésű motorokhoz szükséges komponenseket gyártanaknemzetközi autóipari vevők számára. A thyssenkrupp magas minőségű termékei iránt a jelenlegi kihívásokban bővelkedő időszakban is folyamatos a kereslet, ezért döntött a vállalat a bővítés mellett.
  • Az Accor, a világ vezető vendéglátóipari csoportja és a magyar Dreamland Holding turisztikai ingatlanfejlesztő csoport partnerségi megállapodást írt alá két ötcsillagos szálloda üzemeltetésére, a hotelek az idei év utolsó negyedévében nyílnak meg
  • A thyssenkrupp és a Grabarics Kft. sikeres együttműködése még 2016-ban vette kezdetét, amikor a Jászfényszarun két üzemet építettünk a thyssenkrupp számára, ahol kormányművek és hengerfejbe integrált vezérműtengelyek gyártása folyik 2018-tól.
  • Nagyszabású ingatlanfejlesztés vette kezdetét Budapest IX. kerületének egyik legdinamikusabban fejlődő városrészében: a Rákóczi-híd és a Petőfi-híd között húzódó Lechner Ödön fasoron egy 1500 m2 alapterületű telekingatlanon, közel 14.000 m2-es, egyedi lakásokat kínáló, multifunkciós lakókomplexum valósul meg