Menü
2022. 09. 20
Harmadik üzletét nyitotta meg Miskolcon az ALDI
Újabb áruházzal bővült az ALDI magyarországi üzlethálózata. A vállalat augusztus 25-én megnyitotta harmadik miskolci üzletét, a Nagyváthy János utca 2. szám alatt. Ezzel 158 tagúvá bővült az ALDI hazai hálózata. A GRABARICS és az ALDI együttműködése 2011-ben kezdődött, eddig 11 ALDI áruház megépítésén (melyek között szerepel a 100. és 150. áruház kivitelezése), illetve 32 működő áruházban látványpékségek kialakításán dolgoztunk együtt, melyek összértéke csaknem 4,5 milliárd forint.
Harmadik üzletét nyitotta meg Miskolcon az ALDI

 

Az általunk megépített áruházak összterülete mintegy 17 500 m2.

Az áruházlánc új miskolci egysége az egykori DOMUS bútoráruház földszintjén nyílt meg. Az áruház méretei lehetővé tették, hogy az ALDI mellett egy-egy meglévő gyógyszertár, dohánybolt, bútorüzlet, virágárus is kiszolgálja a vásárlókat. Az ALDI áruház árusítótere a korábban itt üzemelő élelmiszerüzlet helyén, jelentős felújítás után jött létre. A 2022 áprilisában kezdődött munkálatok során a vállalat arra törekedett, hogy a lehető legmodernebb, alacsony energiafelhasználású megoldásokat építse be. A felújítási munkák eredményeként az üzlet energiatakarékos LED-világítást, korszerű épületgépészeti megoldásokat kapott, ami a raktár, az üzlet- és a szociális helyiségek megfelelő klímáját is a korábbinál kedvezőbb energiafelhasználás mellett biztosítja. Ezeknek az élenjáró zöld megoldásoknak is köszönhető, hogy az ALDI idén sorozatban már második alkalommal nyerte el az „Az Év Környezettudatos Kereskedője” díjat. A vállalat jelentősen bővítette a korábban itt rendelkezésre álló parkolót. Az üzletház mellett az eddigi 21-hez további 70 parkolóhelyet alakított ki, így összesen 91 parkolóhely áll majd az üzletház vásárlóinak rendelkezésére.

  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.