Menü
2020. 06. 26
Hamarosan a tulajdonosokhoz kerülnek a balatoni luxusingatlanok
Ütemterv szerint haladnak a Balaton egyik legnagyobb ingatlanfejlesztésének, a karibi beach stílusú BalaLand Residence 112 lakásból álló luxus apartmanház építési munkái.
Hamarosan a tulajdonosokhoz kerülnek a balatoni luxusingatlanok

 

Ütemterv szerint haladnak a Balaton egyik legnagyobb ingatlanfejlesztésének, a karibi beach stílusú BalaLand Residence 112 lakásból álló luxus apartmanház építési munkái. A Balaland projekt jelenlegi állásáról a kivitelező Grabarics Kft. képviseletében Apáthy Ákos területi igazgató adott részletes tájékoztatást. A BalaLand projekt 3 épületrészből áll, melyek időben és térben is elkülönülnek egymástól: a beruházás keretében a BalaLand Residence mellett ugyanazon fejlesztési területen megvalósul továbbá az ötcsillagos BalaLand Family Hotel & Resort 109 szobás családi hotel, valamint az egész évben nyitva tartó BalaLand Family Park, mintegy 10.000 négyzetméteren.

A Balaton egyik legkülönlegesebb és legkomplexebb fejlesztése Szántódon, a Tihanyi félszigettel szemközti partszakaszon zajlik. Az 5,5 hektáros egybefüggő területen ideálisan eloszlanak az egyes projektelemek. A terület a jelenlegi ősfás jellege a fejlesztés során további parkosítással válik majd teljessé.

Hamarosan a tulajdonosokhoz kerülnek a balatoni luxusingatlanok
Hamarosan a tulajdonosokhoz kerülnek a balatoni luxusingatlanok
Hamarosan a tulajdonosokhoz kerülnek a balatoni luxusingatlanok
Hamarosan a tulajdonosokhoz kerülnek a balatoni luxusingatlanok
  • 2020. 07. 16
    Csarnokbővítési munkálatokkal fejlesztik az INPARK Páty területét: az előregyártott vasbeton szerkezetek gyártását, szerelését és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi, a megbízás két épületrész kialakításáról szól.
  • Megtörtént a műszaki átadása a fonyódi Sunset Resort társasháznak, melyet a Grabarics Építőipari Kft. kivitelezett. Az épület közvetlenül a Balaton partján, a Fürdő utca 36. szám alatt létesült közvetlen kilátással a Badacsonyra.
  • A második ütem a műemléképület felújítását, illetve egy új központi épület megépítését foglalja magában. Ez utóbbi vasbeton szerkezetének építése már folyamatban van. Az építési és rekonstrukciós munkálatok folyamán óriási kihívást jelent a műemléképületben működő kórházban a folyamatos és zavartalan gyógyító tevékenység biztosítása.
  • A Grabarics Építőipari Kft. vasbeton előregyártó üzeme, a Grabarics Vasbeton nyerte el a szegedi PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését. A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra épülő, teljeskörűen akadálymentesített aréna 8300 nézőt befogadására lesz alkalmas, ahol nemcsak sportrendezvényeket rendezhetnek, hanem tökéletes helyszíne lesz koncerteknek, kiállításoknak.
  • Gödöllő több mint 30 ezer lakójának régóta vágya és igénye egy korszerű és megfelelő befogadóképességű uszoda. Ez már 2012 táján is megfogalmazódott, de az eltelt évek alatt a társadalmi igényt a Szent István Egyetem bővülése és a kötelező úszásoktatás bevezetése egyaránt erősítette. Végül hosszú előzmények után a tényleges kivitelezés a munkagödörrel és a terület elhatárolással 2018-ban indult, mára pedig zökkenőmentesen, látványos ütemben halad.