Menü
2021. 03. 31
Fontos a pozitív visszajelzés
2021 elején elkészült a Hubay Garden Lakópark 60 lakásos társasház Rákospalota központjában. A Grabarics Development Kft beruházásában megépült lakóház kivitelezése során magas színvonalat állítottunk magunknak. Büszkék vagyunk arra, hogy ez vevőink véleményében is tükröződik, hiszen lakóingatlanoknál fontos feladat a vevői élmény maximalizálása.
Fontos a pozitív visszajelzés

 

„2020 tavaszán kezdtünk kacérkodni azzal a gondolattal, hogy egy lakást szeretnénk venni. Elképzelésünk és tapasztalatunk kevés volt, ezért az Interneten böngésztünk. Hamar rátaláltunk Önökre,mert az oldaluk tetszetős, átlátható, az információik és az ajánlataik egyértelműek voltak. A helyszín és az új ház tervei is nagyon megtetszettek, ezért kis gondolkodás után Önöket választottuk. Megismerkedtünk Karacs László ügyvezető úrral, aki az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt nekünk és készséges, hozzáértő szakmai tanácsadása megnyerő volt. A készülő lakások megtekintése után hagyott időt a döntésre, kérdéseinkre türelmesen válaszolt, mindig elérhető volt. A lakás kiválasztása és a foglaló letétele után felgyorsultak az események, így láttuk, hogy egy komoly, megbízható céggel van dolgunk. Karacs úr nagyon jó öteteket adott a szaniter dolgokat illetően is. Meglepetésünkre tényleg a megadott határidőre készült el az építkezés, és a lakást január elején átvehettük. Tapasztalataink igen jók a Grabarics Kft- vel, ha tehetnénk a mellettünk levő még el nem adott lakást is -már lottózunk- megvennénk. Mi a sajátunknak is nagyon örülünk. Köszönjük az Önök korrekt és megbízható ügyvezetését és Karacs úr kiváló közvetítését, segítségét.”

Hubay Garden Lakópark lakástulajdonos

 

 

  • A rangos versenyek megrendezésére is alkalmas létesítményben 50 méteres versenymedence, valamint a hozzá tartozó tanmedence és bemelegítő medence épült. A medencék mellett wellness részleg is létrejött, ezáltal a számos funkcióval rendelkező komplex létesítmény tökéletesen ki tudja majd szolgálni a környéken élő gyerekeket és szabadidős sportolókat is.
  • 2022 tavaszára készülhet el csaknem 10 hektáros területen, egy korábbi bánya helyén a tokaji turisztikai régió első, jelentős szobakapacitással rendelkező prémium kategóriás tematikus hotele. A luxus szálló kivitelezését az Aktuál Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft. és a Grabarics Építőipari Kft. végzi.
  • A kivitelezést végző szakemberek 22 méter magasságban beemelték az első főtartót, amely a 29 méter magas kézilabdacsarnok tetejét fogja tartani. A Szegedi Multifunkcionális Sportcsarnok kivitelezéséhez szükséges előregyártott vasbeton elemeket a Grabarics Vasbeton gyártotta, melyek közül a legnagyobbak háromszintes, 38 tonnás pillérek voltak.
  • A Grabarics Kft. építési tevékenysége során használt több ezer féle, saját tulajdonban lévő építőipari segédeszközének (állványrendszerek, szerkezetépítés során alkalmazott zsalurendszerek stb.) egyedi azonosításra és követésére a magyarországi építőipari cégeket tekintve az elsők között vezettük be a teljes eszközparkunkat lefedő RFID technológiát.
  • A harmadik toronydaru is felállításra került a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság új műszaki komplexumának építkezésén. A munkatér-határolás teljesen elkészült, jelenleg a földmunka befejező fázisában tartanak a munkálatok. Elértük a földkiemelés végleges szintjét, a gödör mélysége jelenleg több mint 14 méter.