Menü
2021. 03. 31
Fontos a pozitív visszajelzés
2021 elején elkészült a Hubay Garden Lakópark 60 lakásos társasház Rákospalota központjában. A Grabarics Development Kft beruházásában megépült lakóház kivitelezése során magas színvonalat állítottunk magunknak. Büszkék vagyunk arra, hogy ez vevőink véleményében is tükröződik, hiszen lakóingatlanoknál fontos feladat a vevői élmény maximalizálása.
Fontos a pozitív visszajelzés

 

„2020 tavaszán kezdtünk kacérkodni azzal a gondolattal, hogy egy lakást szeretnénk venni. Elképzelésünk és tapasztalatunk kevés volt, ezért az Interneten böngésztünk. Hamar rátaláltunk Önökre,mert az oldaluk tetszetős, átlátható, az információik és az ajánlataik egyértelműek voltak. A helyszín és az új ház tervei is nagyon megtetszettek, ezért kis gondolkodás után Önöket választottuk. Megismerkedtünk Karacs László ügyvezető úrral, aki az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt nekünk és készséges, hozzáértő szakmai tanácsadása megnyerő volt. A készülő lakások megtekintése után hagyott időt a döntésre, kérdéseinkre türelmesen válaszolt, mindig elérhető volt. A lakás kiválasztása és a foglaló letétele után felgyorsultak az események, így láttuk, hogy egy komoly, megbízható céggel van dolgunk. Karacs úr nagyon jó öteteket adott a szaniter dolgokat illetően is. Meglepetésünkre tényleg a megadott határidőre készült el az építkezés, és a lakást január elején átvehettük. Tapasztalataink igen jók a Grabarics Kft- vel, ha tehetnénk a mellettünk levő még el nem adott lakást is -már lottózunk- megvennénk. Mi a sajátunknak is nagyon örülünk. Köszönjük az Önök korrekt és megbízható ügyvezetését és Karacs úr kiváló közvetítését, segítségét.”

Hubay Garden Lakópark lakástulajdonos

 

 

  • 2021 tavaszára teljesen elkészült a négyszintes, mintegy 13,5 ezer négyzetméter hasznos alapterületű szegedi Tiszavirág Sportuszoda. A létesítmény előregyártott vasbeton szerkezeteit a Grabarics Vasbeton gyártotta hevesi előregyártó üzemében.
  • Honlapunkon digitálisan is elérhető a Grabarics Monitor legújabb száma, melyben többek között olvashatnak munkatársainkról, munkáinkról, szolgáltatásainkról, közösségünkről, innovációról és technológiáról, képzésekről, munkavédelemről. Kellemes olvasgatást és szép nyarat kíván a Grabarics csapata!
  • 2021 tavaszán a harmadik toronydaru is felállításra került a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság új műszaki komplexumának építkezésén. Április elejére elkészült a székház három szintes mélygarázsának alaplemeze, már a garázsfalak és a garázsfödémek szerkezetépítése folyik.
  • A Felső Tisza-parton épülő aréna munkálatai az ütemtervnek megfelelően haladnak, sőt bizonyos munkafolyamatokat a tervezetthez képest korábban tudnak elkezdeni. A tervezett határidőre mind a tíz főtartó a helyére került, elkészült továbbá az épület teljes monolit- és előregyártott szerkezete, így az egész lelátórendszer kiépítése befejeződött.
  • A rangos versenyek megrendezésére is alkalmas létesítményben 50 méteres versenymedence, valamint a hozzá tartozó tanmedence és bemelegítő medence épült. A medencék mellett wellness részleg is létrejött, ezáltal a számos funkcióval rendelkező komplex létesítmény tökéletesen ki tudja majd szolgálni a környéken élő gyerekeket és szabadidős sportolókat is.