Menü
2023. 07. 03
Építők Napja 2023
30 éves születésnapunk alkalmából egész éven átívelő programsorozatunk egyik legfontosabb állomásához érkeztünk június 10-én.
Építők Napja 2023

Az Építők Napja azon kevés alkalmak egyike az év során, ahol fizikai és szellemi munkakörben, közel s távol dolgozó kollégáink, egyszóval minden Grabaricsos találkozhat egymással. Hiszen mindannyian ÉPÍTŐK vagyunk, építjük a vállalatot és közösségünket a saját területünkön, ki-ki a maga eszközeivel és munkájával. Közel kétszáz munkatársunk és családtagjaik vettek részt a rendezvényen, hogy együtt ünnepelhessük az Építők, a Grabaricsosok Napját! Hiszünk abban, hogy semmi sem pótolhatja a személyesen, együtt megélt pillanatokat, az igazi, szemtől szemben történő beszélgetéseket, a hangos, olykor könnyfakasztó nevetéseket. A felhőtlen szórakozást sok színes program, különlegesen friss, finom ételek, remek idő és hangulat biztosította felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt

Építők Napja 2023
Építők Napja 2023
Építők Napja 2023
Építők Napja 2023
Építők Napja 2023
Építők Napja 2023
  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.