Menü
2020. 11. 25
Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság
A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság

 

A jelentkezők megtapasztalhatják, milyen összeszervezett munka kell ahhoz, hogy az építési folyamatok gördülékenyen menjenek. Megismerhetik a mérnökök és a művezetők munkáját, valamint láthatják, hogyan lesz a tervekből kézzel fogható ház, milyen egy kotró, és akár egy toronydaru működését is felfedezhetik közelről.

A HR-vezető ugyanakkor elmondta azt is, a tapasztalat hiánya nem akadályozza a későbbiekben egy szép karrier kialakulását.

„Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság. Pontosan ezeket keressük a diákokban." 

"Hisszük, hogy azokból a tanulókból lesznek a legjobb szakemberek, akiknek megvan ez az erős belső motivációjuk, szívvel-lélekkel tesznek azért nap mint nap, hogy a szakmát megtanulják”– összegezte Korona Viktória.

A teljes cikk itt olvasható:

https://www.grabarics.hu/sajtomegjelenesek/elszantsag-akarat-tuz

A Grabarics Kft. 2021 tavaszán ismét várja a duális jelentkezőket. További információk megtalálhatók honlapunkon:

https://www.grabarics.hu/dualis-kepzes

 

 

 

 

Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság
Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság
Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság
  • A Grabarics az egészségbiztosítás keretén belül minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel biztosítja munkavállalói számára a magán egészségügyi ellátást.Az együttműködés keretében minden dolgozó számára biztosított a hozzáférés a legjobb és legmegbízhatóbb egészségügyi szakemberekhez és ellátáshoz.
  • A MagyarBrands program már 11 éve értékel magyar márkákat annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbbak teljesítményére. 2020-ban a GRABARICS első alkalommal nyerte el a kiváló magyar márkákat díjazó MagyarBrands Program „Kiváló Üzleti Márka” díját, 2013 óta pedig immár hetedik alkalommal a Business Superbrands elismerést.
  • Tavalyi évben, az Örökbe fogadok egy ovit! program indulását követően, 4000-en fogadtak örökbe egy ovit, gyerekházat, tanodát, gyermekotthont. Nagy büszkeséggel beszélünk arról, hogy részesei vagyunk azoknak, akik naggyá tették ezt a kezdeményezést a figyelmükkel és a társaságukkal!
  • A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság komplex műszaki székházának építése november első hetében újabb jelentős lépéshez érkezett, melynek keretében megtörtént az első toronydaru telepítése. A második toronydarut várhatóan január első napjaiban állítjuk fel.
  • Az alapozási munkák befejezését követően nagy erővel zajlanak a szegedi kézilabdacsarnok szerkezetépítési munkálatai. Az akadémia előregyártott szerkezete már elkészült. A PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.