Menü
2020. 11. 25
Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság
A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság

 

A jelentkezők megtapasztalhatják, milyen összeszervezett munka kell ahhoz, hogy az építési folyamatok gördülékenyen menjenek. Megismerhetik a mérnökök és a művezetők munkáját, valamint láthatják, hogyan lesz a tervekből kézzel fogható ház, milyen egy kotró, és akár egy toronydaru működését is felfedezhetik közelről.

A HR-vezető ugyanakkor elmondta azt is, a tapasztalat hiánya nem akadályozza a későbbiekben egy szép karrier kialakulását.

„Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság. Pontosan ezeket keressük a diákokban." 

"Hisszük, hogy azokból a tanulókból lesznek a legjobb szakemberek, akiknek megvan ez az erős belső motivációjuk, szívvel-lélekkel tesznek azért nap mint nap, hogy a szakmát megtanulják”– összegezte Korona Viktória.

A teljes cikk itt olvasható:

https://www.grabarics.hu/sajtomegjelenesek/elszantsag-akarat-tuz

A Grabarics Kft. 2021 tavaszán ismét várja a duális jelentkezőket. További információk megtalálhatók honlapunkon:

https://www.grabarics.hu/dualis-kepzes

 

 

 

 

Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság
Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság
Elszántság, akarat, tűz, elhivatottság
  • 2021 tavaszára teljesen elkészült a négyszintes, mintegy 13,5 ezer négyzetméter hasznos alapterületű szegedi Tiszavirág Sportuszoda. A létesítmény előregyártott vasbeton szerkezeteit a Grabarics Vasbeton gyártotta hevesi előregyártó üzemében.
  • Honlapunkon digitálisan is elérhető a Grabarics Monitor legújabb száma, melyben többek között olvashatnak munkatársainkról, munkáinkról, szolgáltatásainkról, közösségünkről, innovációról és technológiáról, képzésekről, munkavédelemről. Kellemes olvasgatást és szép nyarat kíván a Grabarics csapata!
  • 2021 tavaszán a harmadik toronydaru is felállításra került a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság új műszaki komplexumának építkezésén. Április elejére elkészült a székház három szintes mélygarázsának alaplemeze, már a garázsfalak és a garázsfödémek szerkezetépítése folyik.
  • A Felső Tisza-parton épülő aréna munkálatai az ütemtervnek megfelelően haladnak, sőt bizonyos munkafolyamatokat a tervezetthez képest korábban tudnak elkezdeni. A tervezett határidőre mind a tíz főtartó a helyére került, elkészült továbbá az épület teljes monolit- és előregyártott szerkezete, így az egész lelátórendszer kiépítése befejeződött.
  • A rangos versenyek megrendezésére is alkalmas létesítményben 50 méteres versenymedence, valamint a hozzá tartozó tanmedence és bemelegítő medence épült. A medencék mellett wellness részleg is létrejött, ezáltal a számos funkcióval rendelkező komplex létesítmény tökéletesen ki tudja majd szolgálni a környéken élő gyerekeket és szabadidős sportolókat is.