Menü
2016. 11. 10
Elindult a Szekszárd Bevásárlópark 2. üteme
A Tartsay Vilmos utcában a 2. ütemben épülő Family Centerben 4 bérlemény kerül kialakításra.
Elindult a Szekszárd Bevásárlópark 2. üteme

A Tartsay Vilmos utcában a 2. ütemben épülő Family Centerben 4 bérlemény kerül kialakításra.

2016. november 8-án felvonultunk a Szekszárdi Bevásárlópark második ütemének építési helyszínére.  Tárgyi beruházás még 2011-ben kapott építési engedélyt. Az első ütem (Interspar áruház) kivitelezése 2013 szeptemberében kezdődött meg és egy évig tartott. Az áruház azóta folyamatosan üzemel.

A Tartsay Vilmos utcában a 2. ütemben épülő Family Centerben 4 bérlemény kerül kialakításra. Az épület előtti parkolóban és a gazdasági rész parkolójában összesen 268 db személygépkocsi elhelyezése biztosított. A 2. ütemben létesülő szakáruház funkcionálisan két részre osztható: az épület déli oldalán elhelyezkedő kiszolgáló helyiségekre (elektromos kapcsolótér, kazánház, hulladéktároló, épületfenntartás), valamint a 4 db üzlethelyiségre. A létesítmény generáltervezője az INVEX Tervező, Beruházó és Ingatlanforgalmi Kft.

  • A Grabarics Építőipari Kft. vasbeton előregyártó üzeme, a Grabarics Vasbeton nyerte el a szegedi PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését. A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra épülő, teljeskörűen akadálymentesített aréna 8300 nézőt befogadására lesz alkalmas, ahol nemcsak sportrendezvényeket rendezhetnek, hanem tökéletes helyszíne lesz koncerteknek, kiállításoknak.
  • Ütemterv szerint haladnak a Balaton egyik legnagyobb ingatlanfejlesztésének, a karibi beach stílusú BalaLand Residence 112 lakásból álló luxus apartmanház építési munkái.
  • Gödöllő több mint 30 ezer lakójának régóta vágya és igénye egy korszerű és megfelelő befogadóképességű uszoda. Ez már 2012 táján is megfogalmazódott, de az eltelt évek alatt a társadalmi igényt a Szent István Egyetem bővülése és a kötelező úszásoktatás bevezetése egyaránt erősítette. Végül hosszú előzmények után a tényleges kivitelezés a munkagödörrel és a terület elhatárolással 2018-ban indult, mára pedig zökkenőmentesen, látványos ütemben halad.
  • Elkészült a Budai Irgalmasrendi Kórház első üteme, melynek keretében új épületszárnnyal bővült a kórház. Az építés időszaka alatt mindvégig működött a régi épületben az összes fekvőbetegosztály, a járóbeteg szakrendelésekkel együtt.
  • A Grabarics Építőipari Kft. nyílt közbeszerzési eljárás keretében elnyerte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság „EMC mérőlabor és szerverközpont építése” projekt kivitelezési jogát. Az új épületszárny - egy többfunkciós műszaki létesítmény - nagyszabású bontási és építési munkálatai május végén indulnak az NMHH Visegrádi utcai telephelyén