Menü
2020. 12. 22
Életerő biztosítva: teljes szakorvosi hálózatot biztosít dolgozóinak a Grabarics
A Grabarics az egészségbiztosítás keretén belül minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel biztosítja munkavállalói számára a magán egészségügyi ellátást.Az együttműködés keretében minden dolgozó számára biztosított a hozzáférés a legjobb és legmegbízhatóbb egészségügyi szakemberekhez és ellátáshoz.
Életerő biztosítva: teljes szakorvosi hálózatot biztosít dolgozóinak a Grabarics

 

Fontosnak tartjuk munkatársaink figyelmét felhívni arra, hogy egészségben élni nem csak önmagunk miatt fontos, hanem társunkkal, családunkkal, gyermekeinkkel szembeni felelősség is, hiszen ha valaki nem egészséges, az a környezete életére is nagy hatással tud lenni, fizikailag és lelkileg is.

A Grabarics munkatársai a szolgáltatás keretében használhatják a teljes szakorvosi hálózatot, és mindezt időpont-egyeztetéssel, kellemes rendelőkben, várakozás, plusz anyagi ráfordítás nélkül. Bejelentkezhetnek sebészhez, nőgyógyászhoz vagy szemészhez, és elvégeznek minden olyan műtétet, ami után nem kell egy napnál többet kórházban tölteni. Ilyenek például egy epe vagy sérvműtét, kisebb nőgyógyászati és ortopédiai beavatkozások. A juttatási csomagnak részei a különböző képalkotó vizsgálatok is, mint az ultrahang, a CT, PET-CT, Cardio-CT, vagy MR, amire az állami rendszerben gyakran többhónapos a várólista, illetve magára az ellátásra is órákig kell várni a rendelőkben.

Ez a szolgáltatás elsősorban a gyógyuláshoz való hozzájutás gyorsaságában, komfortjában, illetve az ellátási környezetben tud többet adni. Egy magánkórház megteheti, hogy nincs várólista, időpontra lehet érkezni, több idő jut egy betegre, a tájékoztatásra, és kellemesebb a környezet.

  • A MagyarBrands program már 11 éve értékel magyar márkákat annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbbak teljesítményére. 2020-ban a GRABARICS első alkalommal nyerte el a kiváló magyar márkákat díjazó MagyarBrands Program „Kiváló Üzleti Márka” díját, 2013 óta pedig immár hetedik alkalommal a Business Superbrands elismerést.
  • Tavalyi évben, az Örökbe fogadok egy ovit! program indulását követően, 4000-en fogadtak örökbe egy ovit, gyerekházat, tanodát, gyermekotthont. Nagy büszkeséggel beszélünk arról, hogy részesei vagyunk azoknak, akik naggyá tették ezt a kezdeményezést a figyelmükkel és a társaságukkal!
  • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
  • A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság komplex műszaki székházának építése november első hetében újabb jelentős lépéshez érkezett, melynek keretében megtörtént az első toronydaru telepítése. A második toronydarut várhatóan január első napjaiban állítjuk fel.
  • Az alapozási munkák befejezését követően nagy erővel zajlanak a szegedi kézilabdacsarnok szerkezetépítési munkálatai. Az akadémia előregyártott szerkezete már elkészült. A PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.