Menü
2020. 12. 22
Életerő biztosítva: teljes szakorvosi hálózatot biztosít dolgozóinak a Grabarics
A Grabarics az egészségbiztosítás keretén belül minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel biztosítja munkavállalói számára a magán egészségügyi ellátást.Az együttműködés keretében minden dolgozó számára biztosított a hozzáférés a legjobb és legmegbízhatóbb egészségügyi szakemberekhez és ellátáshoz.
Életerő biztosítva: teljes szakorvosi hálózatot biztosít dolgozóinak a Grabarics

 

Fontosnak tartjuk munkatársaink figyelmét felhívni arra, hogy egészségben élni nem csak önmagunk miatt fontos, hanem társunkkal, családunkkal, gyermekeinkkel szembeni felelősség is, hiszen ha valaki nem egészséges, az a környezete életére is nagy hatással tud lenni, fizikailag és lelkileg is.

A Grabarics munkatársai a szolgáltatás keretében használhatják a teljes szakorvosi hálózatot, és mindezt időpont-egyeztetéssel, kellemes rendelőkben, várakozás, plusz anyagi ráfordítás nélkül. Bejelentkezhetnek sebészhez, nőgyógyászhoz vagy szemészhez, és elvégeznek minden olyan műtétet, ami után nem kell egy napnál többet kórházban tölteni. Ilyenek például egy epe vagy sérvműtét, kisebb nőgyógyászati és ortopédiai beavatkozások. A juttatási csomagnak részei a különböző képalkotó vizsgálatok is, mint az ultrahang, a CT, PET-CT, Cardio-CT, vagy MR, amire az állami rendszerben gyakran többhónapos a várólista, illetve magára az ellátásra is órákig kell várni a rendelőkben.

Ez a szolgáltatás elsősorban a gyógyuláshoz való hozzájutás gyorsaságában, komfortjában, illetve az ellátási környezetben tud többet adni. Egy magánkórház megteheti, hogy nincs várólista, időpontra lehet érkezni, több idő jut egy betegre, a tájékoztatásra, és kellemesebb a környezet.

  • 2021 tavaszára teljesen elkészült a négyszintes, mintegy 13,5 ezer négyzetméter hasznos alapterületű szegedi Tiszavirág Sportuszoda. A létesítmény előregyártott vasbeton szerkezeteit a Grabarics Vasbeton gyártotta hevesi előregyártó üzemében.
  • Honlapunkon digitálisan is elérhető a Grabarics Monitor legújabb száma, melyben többek között olvashatnak munkatársainkról, munkáinkról, szolgáltatásainkról, közösségünkről, innovációról és technológiáról, képzésekről, munkavédelemről. Kellemes olvasgatást és szép nyarat kíván a Grabarics csapata!
  • 2021 tavaszán a harmadik toronydaru is felállításra került a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság új műszaki komplexumának építkezésén. Április elejére elkészült a székház három szintes mélygarázsának alaplemeze, már a garázsfalak és a garázsfödémek szerkezetépítése folyik.
  • A Felső Tisza-parton épülő aréna munkálatai az ütemtervnek megfelelően haladnak, sőt bizonyos munkafolyamatokat a tervezetthez képest korábban tudnak elkezdeni. A tervezett határidőre mind a tíz főtartó a helyére került, elkészült továbbá az épület teljes monolit- és előregyártott szerkezete, így az egész lelátórendszer kiépítése befejeződött.
  • A rangos versenyek megrendezésére is alkalmas létesítményben 50 méteres versenymedence, valamint a hozzá tartozó tanmedence és bemelegítő medence épült. A medencék mellett wellness részleg is létrejött, ezáltal a számos funkcióval rendelkező komplex létesítmény tökéletesen ki tudja majd szolgálni a környéken élő gyerekeket és szabadidős sportolókat is.