Menü
2023. 04. 21
Büszkék vagyunk Törzsgárdásainkra!
A Grabarics Kft. számára kiemelten fontos a munkavállalói lojalitás. Csaknem két évtizede, a Grabarics Törzsgárda megalapításával egy olyan közösséget hoztunk létre, melynek tagjai hosszú évek óta hűséges munkavállalóink.
Büszkék vagyunk Törzsgárdásainkra!

Vállalatunk vezetősége a Törzsgárda programmal erkölcsi és anyagi elismerését is kifejezi kollégáink irányába, hiszen a dolgozóink által elért szakmai karrier, életpálya bemutatása, illetve a kitartó munkavégzés, a céghez való hűség és lojalitás megléte a többi munkavállaló számára is példaértékű. 

Hiszünk abban, hogy minden egyes különleges élmény építi a csapatot, a céget, és hónapokig tartó motivációt tud adni. Ha ehhez hozzájön a meglepetés faktor, egy apróság, amire nem számítunk, mégis ez marad meg bennünk a legtovább! Azok számára, akik 2023-ban, a Grabarics Kft. 30. születésnapjának évében maguk is kerek évfordulót ünnepelnek, tartogatunk egy ilyen plusz meglepetést! Szakítva eddigi hagyományainkkal, ezentúl törzsgárdásainkra nem csupán egy napon, a karácsonyi ünnepségen vetül fény: szeretnénk év közben is  éreztetni velük, milyen fontos értéket képviselnek a szervezetben, és mind a vállalat vezetősége, mind a vállalati kollektíva büszke a cég növekedésével és a fluktuáció csökkenésével egyre növekvő Törzsgárda állományára. Idén 33 törzsgárdásunk ünnepel kerek évfordulót, a társaság csaknem fele 10 évet meghaladóan tagja közösségünknek. Minden kerek évfordulós munkatársunk belépése hónapjában „Graba-csomagot” kap, mely más úton nem hozzáférhető Grabaricsos relikviákat tartalmaz, mint egyedi logós kapucnis pulóver, póló, bögre és tornazsák. Kívánjuk Nektek, használjátok azokat büszkén és sokat!