Menü
2015. 01. 31
Bemutatjuk a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház balneológiai épületét
2013 márciusában vette kezdetét az a kivitelezői munka, mellyel a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház balneológiai épülete került bővítésre egy új, 90 ágyas hotelszolgáltatás-szerű szárnnyal. (Képekért kattintson)
Bemutatjuk a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház balneológiai épületét

Az épület alapkövét júniusban helyezték el, 2014. október 21-én pedig sor került az épület ünnepélyes átadására. Az új épületegység 5 emeletes, 45 db kétágyas szobával rendelkező, orvosi rendelőkkel és kezelő-helyiségekkel, valamint saját konyhával, büfével és kávézóval tarkított épületegységgel bővült.

A mintegy 1,5 milliárd forint összköltségből megvalósuló projekt befejeztével az Intézmény szakemberei nemzetközi szinten tudják ellátni a mozgásszervi, nőgyógyászati és pszoriazis panaszokkal érkező hazai és külföldi pácienseket.

Az építmény alig több mint egy év alatt készült el, mely nem csupán a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház életében, hanem a hazai egészségügyben is kiemelt jelentőséggel bír. Az új épületszárnyban ugyanis európai színvonalon, modern szállodakörülmények között kezelik majd a pikkely-sömört és annak társbetegségeit.

Bemutatjuk a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház balneológiai épületét
Bemutatjuk a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház balneológiai épületét
  • Az alapozási munkák befejezését követően nagy erővel zajlanak a szegedi kézilabdacsarnok szerkezetépítési munkálatai. Az akadémia előregyártott szerkezete már elkészült. A PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.
  • Az áruházlánc megbízásából ALDI áruház építését kezdtük meg szeptember második felében Budapest VIII. kerületében. Az új, 1600 m2-es áruház egy meglévő épület átalakításával kerül megépítésre. Immár 9 éve, 2011-ben kapta meg a Grabarics Építőipari Kft. első megbízását Aldi diszkont áruház kivitelezésére Budapest XX. kerületében.
  • Újabb állomáshoz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Visegrádi utcai épületkomplexumának bővítése: Karas Monika, a hatóság elnöke és Sorbán János gazdasági igazgató letették az új többfunkciós műszaki épületrész alapkövét. A többek között mérőlaborokat, egy rendezvényközpontot és egy szerverközpontot magába foglaló épületegyüttest 2022-ben adják majd át.
  • Építési körképünk második állomása a gödöllői uszoda kivitelezése, a projektről helyszíni tudósítás alábbi videóban tekinthető meg.
  • A Grabarics Vasbeton gyártja és kivitelezi a Petroszolg Karbantartó és Szolgáltató Kft új, karbantartási, szolgálati, irányítási funkciókat ellátó épületének előregyártott vasbeton szerkezetét Tiszaújvárosban. Az új épület területe mintegy 10 000 m2. A Petroszolg Kft-t 1994-ben alapították, a MOL Nyrt. 100% -os tulajdonú vállalata.