Menü
2021. 07. 15
Az akkumulátor-alkatrészeket gyártó Sangsin Hungary Kft. 10,5 milliárd forintból bővíti a jászberényi üzemét
A kivitelezést a Grabarics Építőipari Kft. végzi. A kormány 3,15 milliárd forinttal támogatja a befektetést, ami 150 munkahely létrejöttéhez is hozzájárul Jászberényben. A Sangsin gyárbővítése, az elmúlt 5 évre visszatekintve, a 30. ilyen beruházás belföldön, és nem az első, amely Dél-Koreából érkezett.
Az akkumulátor-alkatrészeket gyártó Sangsin Hungary Kft. 10,5 milliárd forintból bővíti a jászberényi üzemét

 

A beruházás azért is fontos, mert egyre biztosabbnak látszik, hogy az elektromos közlekedés a válság utáni korszak egyik húzóágazata lesz – közölte Szíjjártó Péter külügyminiszter a beruházás bejelentésére szervezett sajtótájékoztatón. Az eseményen a Sangsin magyarországi ügyvezető igazgatója elismeréssel szólt a beruházási feltételekről, hozzátéve, hogy ajánlani fogják Magyarországot más koreai vállalatoknak is. Cho Beom Hee kiemelte a képzett munkaerőt, és a kedvező földrajzi elhelyezkedést, amely megkönnyíti a bekapcsolódást az európai autóiparba. A Sangsin elkötelezettségét jelzi, hogy válságos időben bővíti a gyártási és a tárolási kapacitását Jászberényben – tette hozzá.

 

  • A Grabarics Vállalatcsoport évről évre folyamatosan növekszik, ez a gyarapodás pedig arra ösztönzi a vezetőségünket, hogy gondosan kialakított eszköztárral vállaljanak felelősséget azokért, akiknek a vállalati sikereket köszönhetjük – vagyis a Grabarics Kft. csapatáért!
  • A Schneider Electric francia elektronikai vállalat 16 milliárd forintos beruházása nyomán a következő években 500 új munkahely jön létre Dunavecsén - jelentette be március 17-én Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
  • A Grabarics Kft. számára kiemelten fontos a munkavállalói lojalitás. Csaknem két évtizede, a Grabarics Törzsgárda megalapításával egy olyan közösséget hoztunk létre, melynek tagjai hosszú évek óta hűséges munkavállalóink.
  • A GVB mára országszerte számtalan helyen letette a névjegyét, s innovatív megoldásaiknak köszönhetően sikerrel veszi fel a versenyt versenytársaival is. Megrendelői között a legnagyobb hazai és külföldi cégek sorakoznak, köztük számos a visszatérő megbízó, ami számunkra a leghitelesebb pozitív visszacsatolás.
  • A kampányok során kollégáink közösen vállalnak szerepet a környezet, társadalom egy-egy segítségre szoruló csoportjának támogatásában. Ez mindkét irányban érték.